Dolar 33,9951
%0.3
Euro 37,8702
%0.72
Altın 2.822,110
%0.44
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de ‘değişim’ rüzgarları esiyor! ‘Meral Hanım torun sevsin...’

İYİ Parti’de ‘değişim’ rüzgarları esiyor! ‘Meral Hanım torun sevsin...’

Olağan Kurultay’a gitmeye hazırlanan İYİ Parti’de şok bir çıkış geldi. Partinin Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

  • İstanbul Gündemi
  • 09.06.2023 - 10:42
  • Güncelleme: 09.06.2023 - 10:48

Milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istedikleri sonucu alamayan Millet İttifakı'nda 'değişim' sesleri yükseliyor. CHP’nin ardından İYİ Parti’de de ‘değişim’ rüzgarı esiyor.

“MERAL HANIM TORUNLARINA HASRET KALDI, TORUN SEVSİN DİYORUZ”

İYİ Parti 24-25 Haziran'da yapılacak olan kurultaya hazırlanırken, İYİ Parti'de Meral Akşener'e karşı sesler yükselmeye başladı. Ensonhaber'in sorularını yanıtlayan İYİ Partili Baykal, “Yavuz Ağıralioğlu, partimizin renklerinden biriydi. Kazanılabilirdi ancak süreç iyi yönetilemediği için partimizden istifa etmiştir. Parti bizimdir, partiyi şu anda işgal edenler kiracıdır. Oğlumuz evleniyor, kiracıyı göndereceğiz. Meral hanım torunlarına hasret kaldı, torun sevsin diyoruz. Kötü bir şey söylemiyoruz. Kendisiyle yol yürüdük ailecek de tanışırız, kendisine saygılıyız. Ama baba, oğul ve 'Mommy'e güle güle diyoruz” dedi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU: YENİ GENEL BAŞKAN ADAYI...

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, "Ortak Akıl Platformu"nun kurulduğunu duyurdu. İYİ Partili Baykal, yaptığı açıklamada "Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve genel başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz." ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.