Dolar 33,9951
%0.3
Euro 37,8702
%0.72
Altın 2.822,110
%0.44
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Gürsel Erol'dan Millet İttifakı paydaşlarına sert tepki!

CHP’li Gürsel Erol'dan Millet İttifakı paydaşlarına sert tepki!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanlığı seçiminde aday çıkaran DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'ne Twitter hesabından tepki gösterdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2023 - 17:45

14 Mayıs seçiminde DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, CHP listelerinden seçime girerek Meclis'e girmişti. Buna rağmen TBMM'deki başkanlık seçiminde ise CHP'nin Meclis başkanı adayı Tekin Bingöl olurken, Saadet Partisi ile Gelecek Partisi, Gelecek Partisi'nin milletvekili Serap Yazıcı Özbudun'u ortak aday göstermiş, DEVA'nın adayı da Mustafa Yeneroğlu olmuştu.

CHP'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

CHP'den, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin CHP'nin gösterdiği adayı desteklemeyip kendi adaylarını çıkarmasına tepki geldi. 28. Dönem CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla 3 partiyi eleştirdi. Erol paylaşımında, "Dün TBMM Başkanlık seçiminde, listelerimizden seçilen Deva Partili, Saadet Partili ve Gelecek Partili milletvekillerinin partimizin Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir. Partimiz bu devşirme siyasetini bırakarak acilen kendi değerlerine dönmelidir. (nokta)" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.