Dolar 33,9951
%0.3
Euro 37,8702
%0.72
Altın 2.822,110
%0.44
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Değişim’ rüzgarına CHP’li Engin Altay da katıldı

‘Değişim’ rüzgarına CHP’li Engin Altay da katıldı

Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz'a konuşan CHP eski Grup Başkanvekili Engin Altay, çarpıcı ifadeler kullandı. Altay'ın kurultay sözleri çok konuşulacak türden.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2023 - 14:49

Seçimlerden CHP’deki ‘değişim’ rüzgarına kadar birçok konuda özel açıklamalar yapan Engin Altay, kurultayın yerel seçimden önce yapılması gerektiğinin altını çizerek, yeni MYK'yi de "Bu MYK ile seçimlere mi gireceğiz gözünüzü seveyim" diye eleştirdi.

“GENEL BAŞKANIN YANINDA SÖYLEDİM”

MYK'daki değişikliğin yeterli olmadığını söyleyen Engin Altay, “Genel başkanın yanında söyledim. 'Çekilmeyi bilmek lazım'ı kendisine de söyledim. Kendisi için 'Sen çekil' diye söylemedim ama 'Ben 10 yıl yaptım, çekilmeyi bilmek lazım' dedim. Ayrıca meclis grubunda da söyledim” dedi.

“'TEPEDEN TIRNAĞA MUHASEBE YAPILMALI”

Engin Altay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun çekilmesi gerekip gerekmediğiyle ilgili soruyu ise, "Şimdi o gün değil. Kemal Bey'in tasarruflarını tümüyle görmemiz lazım" diyerek yanıtladı. Seçim sonuçlarını başarı olarak niteleyenlerin 'aklından şüphe edilmesi' gerektiğini belirten Altay, partide 'tepeden tırnağa muhasebe' yapılması gerektiğini dile getirdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.