Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhalif seçmene seslenen Karamollaoğlu’ndan flaş sözler! Umutsuzluğa ve karamsarlığa...’

Muhalif seçmene seslenen Karamollaoğlu’ndan flaş sözler! Umutsuzluğa ve karamsarlığa...’

Temel Karamollaoğlu, geride kalan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Twitter hesabından paylaşım yapan Karamollaoğlu, muhalif seçmene de çağrıda bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2023 - 10:22

 Millet İttifakı’nın paydaşlarından Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi.

KARAMOLLAOĞLU’NUN DEĞERLENDİRMELERİ ŞÖYLE:

“Ne tüm değerleri hiçe sayarak seçim kazananlar sevinmeli ne de muhalif seçmen üzülmelidir. Zaman, umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılma zamanı değildir! Evet bu seçim önemli bir seçimdi, kritik bir eşikti; ancak unutulmamalıdır ki, bu ne ilk ne de son seçimdi. Bu ülke bizim, bu ülke hepimizin! Önümüzde çözüm bekleyen yığınla problem var. Yüzde kaç oy alınırsa alınsın; bunlar yanlış politikaları benimseyen, bunlardan vazgeçmeyen bir siyasi partinin altından kalkacağı işler değildir.”

“KAZANAN KİM, KAYBEDENLER KİMLER?”

“Bizim bir araya gelişimizin temel nedenlerinden birisi de zaten buydu. Gerçekleri görmek ve yanlışları terk etmek için hem iktidar partisi ve ona destek veren diğer siyasi partiler hem de tüm muhalefet partileri bu hususları asla unutmamalıdır. Evet, seçim bitti; ancak Sn. Erdoğan’a oy veren yüz binlerce emekli de, Sn. Kılıçdaroğlu’na oy veren asgari ücretli yüz binlerce ailemiz de, bugün hâlâ açlık sınırının altında bir ücretle geçinmeye çalışıyor; o halde kazanan kim, kaybedenler kimler?”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.