Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Yerel seçim öncesi İYİ Parti Ümraniye’den imalı paylaşım!

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından dikkat çekici bir video paylaştı. Yayınlanan video siyasi kulislerde İYİ Parti’nin yerel seçimler için mesaj verdiği konuşuluyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.11.2023 - 17:19

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde partisinin tüm illerde aday çıkaracağını ilan etmiş, teşkilatından da bu hedef doğrultusunda çalışmasını istemişti.

VİDEODA İNCE MESAJ MI VERİLİYOR?

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın paylaştığı videonun da bu karar ile ilgili olabileceği yorumları yapıldı. Videonun girişinde partinin ilçe başkanlığının görüntüsü yer alırken, devamında da ilçenin belirli noktaları ve Ümraniyelilerden kesitler yer aldı. Ardından İlçe Başkanı Yüksel Karaçam’ın sahada aktif çalıştığına dair görüntülere yer verilirken, videonun sonunda ise Ümraniye Belediye Başkanlığı’nın olduğu görülüyor. Videonun yaklaşan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Ümraniye’de aday çıkarabileceğine ilişkin mesajın verildiği konuşuluyor.

AKŞENER AÇIKLADI!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz aylarda İstanbul ve Ankara dahil 81 ilde aday çıkaracaklarını açıklamıştı. Akşener, “81 ilde aday çıkaracağız. Ama küçücük ilçelerde öyle şeyler olur ki teşkilatlar kendi aralarında işbirliği yapıyorlar. Onlar yapılabilir” ifadelerini kullanmıştı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.