Dolar 34,0429
%-0.06
Euro 37,8562
%-0.13
Altın 2.794,180
%-0.31
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam: ‘Atatürk, Türk Milleti’ni yeniden ayağa kaldırdı’

Başkan Karaçam: ‘Atatürk, Türk Milleti’ni yeniden ayağa kaldırdı’

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmetle yad eden İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Atatürk, Türk Milleti’ni yeniden ayağa kaldırdı” mesajını paylaştı

  • İstanbul Gündemi
  • 09.11.2023 - 18:58

“DÜNYANIN SAYGISINI KAZANMIŞTIR”

“Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Türk Milleti’ne milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan bir liderdir. Öngörüleri, reformları ve yaptıklarıyla sadece milletinin kaderini değil dünyadaki dengeleri de değiştirmiştir. Atatürk, ileri görüşlülüğü, barışçı kimliği, reformları, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, diplomaside ve siyasetteki görüşüyle dünyanın saygısını kazanmıştır.”

“O'NUN İDEALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME KONUSUNDAKİ KARARLILIĞI GÖSTERME GÜNÜDÜR”

“10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh, daha etkin, uluslararası sorunlarda sözü dinlenir bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk'ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyorum. Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.