Dolar 34,0090
%-0.15
Euro 38,0108
%0.28
Altın 2.826,790
%0.85
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyfettin Yıldırım: ‘10 Kasım’da bu milletin bir değerini, sevdasını kaybettik’

Seyfettin Yıldırım: ‘10 Kasım’da bu milletin bir değerini, sevdasını kaybettik’

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, Atatürk’ün vefatının 85. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 09.11.2023 - 16:54

“MİLLETİNİN AZMİNE, CESARETİNE, İNANCINA VE KARARLILIĞINA GÜVENDİ”

“Bizler 10 Kasım’da bu milletin bir değerini, sevdasını, yüreğini, ufuk bakışını kaybettik. Bizler 10 Kasım’ları, onun “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar.” sözünün ışığında fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gün olarak gördük. Çünkü O "Egemenlik kayıtsız ve şartsız Milletindir" derken, Cumhuriyeti Türk gençliğine emanet ederken milletinin azmine, cesaretine, inancına ve kararlılığına güvendi.”

“BİR KEZ DAHA ÖZLEMLE, SAYGIYLA, SEVGİYLE VE RAHMETLE ANIYORUZ”

“Demokratik, laik ve çağdaş değerlerle oluşturulmuş en büyük eser olan Cumhuriyet başta olmak üzere elde ettiği başarıların tamamını Türk Milleti'ne mal eden Atatürk, mücadeleci kişiliği, düşünceleri ve ardında bıraktığı yıkılmaz eserleriyle düşmanlarının bile takdir ve saygısını kazanmış, milletimizin refahı için ömrünün son demlerine kadar durmaksızın çalışmış ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Bu vesileyle Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.