Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yeşil: ‘Atatürk, Türk Milleti’ni aydınlık günlerine kavuşturdu’

Başkan Yeşil: ‘Atatürk, Türk Milleti’ni aydınlık günlerine kavuşturdu’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde “Atatürk, Türk Milleti’ni aydınlık günlerine kavuşturdu” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 09.11.2023 - 17:32

“İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLERİ HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAKTIR”

“Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız. Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.”

“MİLLETİMİZE VE ORDUMUZA ÖNDERLİK ETTİ”

“Atatürk; sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Milletimize ve ordumuza önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi, hür yaşama kararlığındaki Türk Milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur. Mustafa Kemal’i anlamak; yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkarmak, milli kültürümüze sahip çıkarak yeniden büyük bir medeniyet tesisi için çalışmak demektir. Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 85. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.