Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeniden Refah Partisi 49 belediye başkan adayını açıkladı! İstanbul’daki o ilçeler...

Yeniden Refah Partisi 49 belediye başkan adayını açıkladı! İstanbul’daki o ilçeler...

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi, bir büyükşehir, bir il, 5 belde ve 42 ilçenin belediye başkan adayını duyurdu.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.11.2023 - 18:20

Parti genel merkezindeki aday tanıtım toplantısı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla yapıldı.

İSTANBUL’DA 2 ADAY AÇIKLANDI

Açıklanan adaylar arasında İstanbul’dan iki ilçe yer alıyor. Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Ersen, Pendik Belediye Başkan Adayı ise Fahrettin Karakurk oldu.

"ADAYLARI PEYDERPEY AÇIKLAYACAĞIZ"

14 Mayıs genel seçim anketlerinde partisine çıkan oy oranının üç katı kadarını aldıklarını, yerel seçim anketlerindekinden de fazla oy alacaklarını söyleyen Erbakan, "Bugün açıklayacağımız bir büyükşehir, bir il, 5 belde ve 42 ilçemizin belediye başkan adaylarının hayırlı olmasını diliyorum. 2 Aralık'taki il başkanları toplantımızda 100'e yakın belediye başkan adayımızı daha açıklayacağız. Böylece hızlı şekilde, peyderpey Yeniden Refah Partisi adaylarını açıklayacak" dedi.

“TÜM MERKEZLERDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZI BELİRLİYORUZ”

Yerel seçim ittifakıyla ilgili soruyu yanıtlayan Erbakan, şunları kaydetti: "Teşkilatımızın ve milletimizin beklenti ve taleplerine göre yetkili kurullarımızla görüşmeler yaptık. Türkiye'de bütün il ve ilçelerimizde kendi adaylarımızla seçime girme noktasında yol yürüyoruz. Sadece Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyeleri için Cumhur İttifakı'nın talebi olması halinde yine yetkili kurullarımız ve teşkilatımızla istişare edebiliriz. Ama bugüne kadar böyle bir talep olmadı. Dolayısıyla biz de 4 aylık bir süre kaldığı için büyük hızla tüm merkezlerde belediye başkan adaylarımızı belirliyoruz."

İŞTE O ADAYLAR:

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.