Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yeşil: ‘Milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimizdir’

Başkan Yeşil: ‘Milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimizdir’

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, “Milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimizdir” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.11.2023 - 11:07

“BU ANLAMLI GÜNÜ İDRAK ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

“Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk milletinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sürdürülebilir bir gelişmeye kavuşabilmesi için, öncelikle eğitim ve öğretimin kaliteli, bilimsel yöntemlerle yürütülmesi elzemdir. Bu da ancak öğretmenlerimizle mümkün olabilir.”

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN İNŞA EDİLMESİNDE EN ÖNEMLİ İTİCİ GÜÇ OLACAKLAR”

“Türk öğretmeni, vatanımızın her yöresinde, her türlü imkânsızlığa ve zorluğa rağmen idealist bir ruhla hizmet etmekte, devletimizin gülen yüzlerinden birisi olarak tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin yeni ufuklar açmak için gayret gösteriyor. Türk öğretmenlerinin bu özelliklerinin yanı sıra, milli konularda ki hassasiyetlerini topluma anlatmada gösterdikleri sorumlu anlayışları, Türkiye Yüzyılı’nın inşa edilmesinde en önemli itici güç olacak. İnancım odur ki; milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimizdir.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.