Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaalioğlu: ‘Türk Milleti’ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için çalışan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum’

Başkan Karaalioğlu: ‘Türk Milleti’ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için çalışan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Türk Milleti’ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için çalışan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle Öğretmenler Günü’nü kutladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2023 - 17:45

“ATATÜRK EĞİTİM VE ÖĞRETİM ALANINDA BİR MEŞALE YAKMIŞTI”

“Öğretmenler Günü'nü kutladığımız bugünde irfan pınarlarımız olan öğretmenlerimizi minnettarlıkla hatırlıyoruz. Bildiğiniz üzere, 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Talimatnamesi yayımlanmıştır. Bu suretle yurdumuzun her tarafında Millet Mektepleri açılarak yeni harflerle okuma yazma seferberliği başlatılmış ve eğitimde yeni bir milat ilan edilmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu seferberliğe “Millet Mektepleri Başöğretmeni” unvanıyla katılmış, eğitim ve öğretim alanında bir meşale yakmıştır. Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü 1981 yılından beri de Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.”

“SAYGIDEĞER ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ TEBRİK EDİYORUM”

“Milli nitelikli bir eğitim bağımsızlığımızın güvencesidir. Köleliğin önündeki engel, yolsuzluk ve yoksulluk saldırısının önündeki duvar milliliği inkar edilmemiş bir eğitimdir. Ahlak ve adaleti toplumun hücrelerine kadar yayacak ve yerleştirecek de öğretmenlerimizin faziletli mücadeleleridir. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal edenlerle beraber terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehit öğretmenlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Aramızda bulunan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, yurdumun her köşesinde azim ve sabırla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.