Dolar 34,2146
%0.1
Euro 37,9183
%-0.46
Altın 2.928,990
%1.14
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi'ne 'özel' ödül!

  • İstanbul Gündemi
  • 02.11.2022 - 12:38

Belediye tarafından hayata geçirilen 'Özel Gereksinimli Bireylere Gelişimsel Destek Projesi', Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen #AltınKarınca2022 Ödülleri’nde ödüle layık görüldü. 

ÖRNEK PROJEYE ÖRNEK ÖDÜL

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirmeyi başardıklarını söyledi. 
Sadece yol, köprü gibi hizmetlerle yetinmediklerinin altını çizen Yıldırım, 'Bunlar tabii ki bir belediyenin yapması gereken temel hizmetler. Onları noktası virgülüne kadar yapıyoruz. Ancak bu asla bizim için yeterli değil. Bizim, yediden yetmişe her kesimin sorunlarıyla ilgilenmek gibi de bir vazifemiz var. Allah‘a şükür bugüne kadar bu konuda elimizden geleni yaptık. Bundan sonra böyle devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.' dedi. 

'BÖYLE TAKDİR EDİLMEK ÇALIŞMA İSTEĞİMİZİ ARTIRIYOR'

Başkan Yıldırım, böyle projelerinin takdir görmesinin, kendilerinin çalışma isteğini daha da artırdığını vurgulayarak, 'Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen böyle güzel bir gecede, sevgi ve şefkatle hayata geçirdiğimiz Özel Gereksinimli Bireylere Gelişimsel Destek Projesi‘nin ödül alması bizleri çok mutlu etti. Projelerimizde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.' değerlendirmesini yaptı. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.