Dolar 34,1964
%-0.03
Euro 37,8792
%0.28
Altın 2.928,710
%-0.03
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Öztekin 'olay yeri'nde!

  • İstanbul Gündemi
  • 02.11.2022 - 12:26

Sadece İstanbul‘un değil Türkiye‘nin en genç ve dinamik belediye başkanları arasında ilk sıralarda gösterilen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, imza attığı projeleri sadece hayata geçirmekle bırakmıyor, her birinin aşamalarını tek tek yerinde incelemeyi ihmal etmiyor. 

YIL SONUNDA AÇILIŞI PLANLANIYOR

Başkan Öztekin, son olarak yıl sonunda açılışını gerçekleştirmeyi planladıkları Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otopark ve Pazar Yeri‘ne gidip, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Öztekin, göreve geldiği günden beri kendisine bir çalışma felsefesi seçtiğini belirterek, 'Bizler bu göreve iş yapmak, proje gerçekleştirmek, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için seçildik. Ancak işimiz projelere imza atmakla bitmiyor. Sonra onun başlangıcından bitişine kadar tüm süreçlerini yakından takip etmeyi kendime görev edindim. Nerede bir çalışmamız varsa muhakkak birkaç defa gidip, çalışmaların son durumunu bizzat yerinde inceliyorum.' dedi. 

'BU İŞLERİN HEPSİ BİZLERE EMANET'

Bunun kendisini oldukça huzurlu ettiğini dile getiren başkan Öztekin, 'Sonuçta hem bu makamlar hem de yapılan tüm işler emanat olarak veriliyor. Bir çivi tanesinin bile israf edilmesi bizler için büyük huzursuzluk. O yüzden ben de çalışmaları yerinde inceliyorum. Son olarak da Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otopark ve Pazar Yeri‘ne gelip incelemek istedim. Çalışmalar gayet iyi şekilde gidiyor. İnşallah burayı yıl sonuna kadar hizmete alacağız.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.