Dolar 34,1964
%-0.03
Euro 37,8792
%0.28
Altın 2.928,710
%-0.03
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Şişli Belediyesi'nden 'Avrupalı' proje!

  • İstanbul Gündemi
  • 01.11.2022 - 16:29

İstanbul‘da yaptığı başarılı projelerle dikkat çeken Şişli Belediyesi kabuğuna sığmıyor. Gözünü yurtdışına diken belediye, şimdi de Avrupa standartlarında bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 
Belediye, Argüden Yönetişim Akademisi koordinatörlüğünde, Marmara Belediyeler Birliği, Avrupa Konseyi, Sultanbeyli Belediyesi ortaklığı ve Hollanda Başkonsolosluğu desteğiyle “Entegre Belediye Yönetişim Modeli” projesine imza attı. 

PROJE KAMUOYUNA AÇIKLANIYOR

Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markasına Türkiye‘de başvuran ilk iki belediyeden birisi olan Şişli Belediyesi, Entegre Belediye Yönetişim Modeli Projesi‘nin sonuçlarının düzenlenecek konferansla duyuracak. Konferans, 2 Kasım Çarşamba günü saat 09.00-12.30 arasında, İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi‘nde düzenlenecek. 

'HER ZAMAN EN İYİSİNİ HEDEFLİYORUZ'

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, belediye olarak her zaman daha iyisini hayata geçirmek için çabaladıklarını söyledi. 
Keskin, bu politikaları kapsamında yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini açıklayarak, 'Tüm Türkiye‘ye örnek olacak bir projeye imza attık. Gerekli tüm çalışmalar yapıldı. Şimdi de düzenleyeceğimiz konferansla tüm detaylarını kamuoyuna açıklayacağız.' dedi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.