Dolar 34,1964
%-0.03
Euro 37,8792
%0.28
Altın 2.928,710
%-0.03
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kızıldaş'tan İlgezdi'ye ziyaret

  • İstanbul Gündemi
  • 01.11.2022 - 15:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye makamında ziyarette bulundu. 
CHP‘nin İstanbul‘daki en başarılı ilçe başkanları arasında gösterilen ve yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Kızıldaş, yoğun iş temposundan fırsat buldukça ziyaretlerde bulunuyor. Başkan Kızıldaş, son olarak partisinin Ataşehir İlçe Başkanı Battal İlgezdi‘yi ziyaret edip, fikir alışverişinde bulundu.

'BAŞKANLARIMIZLA ARAMIZDA ÇOK İYİ İLETİŞİM VAR'

Başkan Kızıldaş yaptığı açıklamada, CHP‘li belediye başkanları ve ilçe başkanları arasında çok güzel bir ilişki ve iletişim olduğunu dile getirdi. 
Bu iletişimin oldukça verimli sonuçlar doğurduğunu anlatan Kızıldaş, 'Türkiye‘nin yanı sıra İstanbul ve ilçelerinde hizmet bizleri bekliyor. Vatandaşımızın her sorununu bize emanet biliyoruz. Bunları halletmek için gece gündüz, başkanlarımızla iletişim halinde çalışıyoruz.' dedi. 

'VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRMEK EN BÜYÜK AMACIMIZ'

Battal İlgezdi‘nin İstanbul‘un en başarılı belediye başkanlarından olduğunu aktaran Kızıldaş, 'Bunu ben söylemiyorum. Ataşehir sokaklarında gezdiğiniz zaman bunu rahatlıkla görebiliyorsunuz. Burada kiminle konuşursanız aynı duygu ve düşünceleri iletiyor. Demek ki başkanımız vatandaşın gönlüne girmeyi başarmış.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.