Dolar 34,1974
%-0.03
Euro 37,8994
%0.33
Altın 2.911,420
%-0.62
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe'nin 'Asena'sı ülküdaşlarıyla!

  • İstanbul Gündemi
  • 28.10.2022 - 10:12

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, yapmış olduğu başarılı çalışmaların yanı sıra ziyaretlerden de geri durmuyor. 

YENİ BAŞKANA ZİYARET

Başkan Karaalioğlu, son olarak da partisinin Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve teşkilat üyeleriyle beraber, MHP Üsküdar İlçe Başkanı olarak atanan Naim Özçetekin‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretle ilgili konuşan Karaalioğlu, ülküdaşlarıyla her zaman yan yana olduklarını ve dayanışma içinde mücadele ettiklerini söyledi. 

'HER ZAMAN BİR BÜTÜN OLMALIYIZ'

Başkan Karaalioğlu, bir bütün olduklarında daha güçlü olduklarını vurgulayarak, 'Ülkemizin 3 tarafı deniz, her tarafı ise iç ve dış düşmanlarla dolu. Bu güzel ülkemize karşı hain planları asla bitmedi, bitmiyor, bitmeyecek de. Bize düşen her zaman bütün olmak, dayanışma içinde olmak.' dedi. 

Bunun için tüm dava arkadaşlarıyla dayanışma içinde olduklarını dile getiren Karaalioğlu, 'Partililerimiz, ülküdüşlarımızın her biri kıymetli, hepsi dava arkadaşımız. Bugün de çiçeği burnunda başkanımızı ziyaret ettik.' diye konuştu. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.