Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partisi İstanbul adaylarını kamuoyuna tanıttı! İBB Başkan Adayı Birol Aydın...

Saadet Partisi İstanbul adaylarını kamuoyuna tanıttı! İBB Başkan Adayı Birol Aydın...

Saadet Partisi tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği Başkan Adayları Tanıtım Programı’ düzenlendi.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.02.2024 - 13:00

Programa; Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İBB Başkan Adayı Birol Aydın ve ilçe belediye başkan adayları da katılım sağladı.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: “HİZMET ETMEK İÇİN GELİYORUZ”

Seçimlerde başarılı olabilmenin en önemli şartının kazanacağına inanmak olduğunu belirten Karamollaoğlu, "Milli Görüş belediyeciliği tarihe damgasını vuran bir belediyecilik anlayışıdır. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde İstanbul'u sarsacak yeni bir anlayışı hakim kılacak Cenabıhakk'ın lütfuna mazhar olacağız. Niyetimiz halis, hizmet etmek için geliyoruz" diye konuştu.

“BUGÜNKÜ SIKINTILAR BÜYÜK ÖLÇÜDE ORTADAN KALDIRILACAK”

Halkın dertleriyle her zaman dertleneceklerini kaydeden Karamollaoğlu, "Kapılarımız her zaman açık olacak. İnsanların dertlerine çözüm bulacağız. Bunları yaptığımız zaman milletimizin gönlünü kazanmış oluyoruz. İstanbul değişecek, İstanbul başka bir kent haline gelecek. Yaşanabilir bir il olacak. Bugünkü sıkıntılar büyük ölçüde ortadan kaldırılacak" ifadelerini kullandı.

BİROL AYDIN: “ERBAKAN HOCAMIZI RAHMET, MİNNET VE ÖZLEMLE YÂD EDİYORUM”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İBB Başkan Adayı Birol Aydın, “Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği Başkan Adayları Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. Merhum Liderimiz Erbakan Hocamızı rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.