Dolar 34,1121
%0.28
Euro 38,1045
%0.13
Altın 2.863,200
%1.2
Bist-100 9.966,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ömer Faruk Yazıcı’dan AK Parti’ye ‘somut adım atın’ eleştirisi!

Ömer Faruk Yazıcı’dan AK Parti’ye ‘somut adım atın’ eleştirisi!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Filistin’e destek olmak için düzenlenecek olan mitingin yeterli olmayacağını belirterek, iktidarı daha somut adımlar atmaya çağırdı.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2023 - 10:21

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü "Büyük Filistin Mitingi" düzenleyecek. Saadet Partili Ömer Faruk Yazıcı da iktidarın miting ile Filistinlilere bir destek veremeyeceğini ifade ederek, “Siz iktidardasınız, mühür karar vericilerinizin elinde” dedi.

İŞTE YAZICI’NIN O MESAJI:

“Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı, Gazze’deki siyonist İsrail zulmünü telin için bu hafta sonu bir miting yapacakmış. Yapsınlar tabii, itiraz etmeyiz... Lakin, hakikati söylemek bizim vazifemizdir.  Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın değerli mensupları, arkadaşlar! Mitingler yaptık, yapıldı. O basamak aşıldı.”

“HAYDİ, ELİNİZDEKİ MÜHRÜN HAKKINI VERİN!”

“Arada bir hatırlatma ihtiyacını hissediyoruz; siz iktidardasınız, mühür karar vericilerinizin elinde. Değilmiş gibi yapmayı, milleti oyalamayı bırakın!  Sizden miting değil, aksiyon bekliyoruz. On yıllardır, çoluk çocuk siyonist şeytanların insafına bırakılmış Gazzeli mustazafların acılarını durdurmak için elinizden ne geliyorsa yapın. Bu yolda atılacak her adıma destek veririz. Haydi, elinizdeki mührün hakkını verin!”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.