Dolar 34,1121
%0.28
Euro 38,1045
%0.13
Altın 2.863,200
%1.2
Bist-100 9.966,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Ümraniye Dünya Gazeteciler Günü’nde yerel basın emekçileriyle buluştu

CHP Ümraniye Dünya Gazeteciler Günü’nde yerel basın emekçileriyle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basın emekçileriyle ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Av. Hakan Kızılelma, programa katılan basın mensuplarıyla tek tek ilgilendi.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.10.2023 - 12:21
  • Güncelleme: 21.10.2023 - 13:39

Ramada Hotel Ümraniye’de gerçekleştirilen kahvaltı programına; CHP Ümraniye İlçe Başkanı Av. Hakan Kızılelma, il başkan yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. Ümraniye'nin meseleleri, yerel basının sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

“YEREL BASIN ORGANLARINA ETKİN VE İŞLEVSEL GÖREVLER YÜKLEMEKTEDİR”

Basının önemini vurgulayan İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, “Ümraniye’miz için geçmişten bugüne çok önemli hizmetlerde bulunmaya devam eden yerel basınımızın çok kıymetli emekçilerini burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Yerel Basın kavramı, Uluslar arası ve ulusal kamuoyunu oluşturan öğeler içerisinde yer almaktadır. Belirli bir yörede yaşayan insanlardan oluşan yerel kamuoyu, kapsamı ve niteliği itibariyle kendi yöresinde faaliyet gösteren yerel basın organlarına etkin ve işlevsel görevler yüklemektedir. Bu bağlamda kamuoyunun oluşumunda yerel basının rolü gün geçtikçe daha fazla önem kazanmaktadır. Buna göre o yörede- o ilçede yaşayan halkın çok büyük bir oranı yerel basını haber ve bilgi kaynağı olarak görmektedir. O yöre ile ilgili herhangi bir konuda fikir ve bilgi alacağı güvenilir kaynak olarak da yerel basını görmektedir. Ümraniye; nüfusu, coğrafi konumu, ekonomisi ve demografik yapısı ile İstanbul’un yıldızı olmaya namzet bir ilçemizdir” ifadelerini kullandı.

“2024 MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNDE ÜMRANİYE’MİZİN HAK ETTİĞİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İKTİDAR OLACAKTIR”

Ümraniye’yi CHP belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını söyleyen Kızılelma, “Güçlü kaynakları doğru yönetilirse ve halka hizmet Hakka hizmet anlayışı hâkim olursa, bilimsel verilerle halkın ihtiyaçları doğru tespit edilip verimli kaynaklarla çözüm oluşturulursa daha yaşanılabilir bir Ümraniye, marka değeri yüksek, imajı yenilenmiş ve yıldızlaşmış bir Ümraniye hayal değildir.  Tüm bunları gerçekleştirecek güç ancak hakça üreten ve hakça bölüşen belediyecilik anlayışı ve halka hizmeti ötekileştirmeden tüm bireylere ve birimlere ulaştıran belediyecilik anlayışı ile mümkün olacaktır. Tüm kalbimle inanıyorum ki 2024 mahalli idareler seçimlerinde Ümraniye’mizin hak ettiği belediyecilik anlayışı iktidar olacaktır. Bunu sağlayacak ve bu amaçta tüm Ümraniye seçmenini birleştirecek güç ve azim partimizde ve bu hedefe destek verecek, el verecek tüm bileşenlerimizde mevcut olacaktır. Bu itibarla, Ümraniye’mizin sonuna kadar hak ettiği sosyal demokrat belediyecilik anlayışının hâkim olacağı, gelecek güzel günlerde buluşmak dileğiyle saygılarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.