Dolar 34,1121
%0.28
Euro 38,1045
%0.13
Altın 2.863,200
%1.2
Bist-100 9.966,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP liderinden flaş hamle! İstanbul’da yerel seçim için...

CHP liderinden flaş hamle! İstanbul’da yerel seçim için...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul için dikkat çeken bir hamle geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, altılı masayı oluşturan partilerin örgüt yöneticileri ile üç ayrı toplantıda bir araya geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 23.10.2023 - 09:49

Mynet’te yer alan habere göre, yaklaşan yerel seçimler öncesi kongreye gitmeye hazırlanan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’a sürpriz bir çıkarma yaptı.

İSİMLER GİZLİ TUTULDU

Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP'li Gürsel Tekin de katıldı. Görüşmenin diğer partilerin çağrısı üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Toplantıya katılan, il ve ilçe yöneticileri, örgütte öne çıkan isimler gizli tutuldu.

GÜRSEL TEKİN: ANA KONU İSTANBUL

CHP'li Gürsel Tekin, görüşmeyle ilgili şunları söyledi: “Tabanda önüne geçilemeyen bir ittifak zaten var. Vatandaş Ankara'da ne dendiğinden çok kendi evinde ve mahallesinde ne yaşandığına bakıyor. Bunu en iyi partilerin illerdeki temsilcileri, yöneticileri görüyor. Kılıçdaroğlu ile buluşmayı kendileri talep ettiler diyebilirim. Bu millet masası buluşmasının ana konusunu İstanbul oluşturuyordu. Özetle İstanbul'da çok güzel şeyler olacak ve bunu seçimlerde göreceğiz.”

ÖZGÜR ÇELİK: "VATANDAŞIN İTTİFAK TALEBİNİ GÖRÜYORUZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, yerel seçimde ittifak konusunda iletişim kanallarının tam anlamıyla kapandığını düşünmediklerini belirterek, “İttifak olmasa bile İstanbul ittifakının mücadelesini vereceğiz. Zaten sokakta, vatandaşın ittifak talebini görüyoruz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.