Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ömer Faruk Yazıcı: ‘Ahlakımızı hedef alan rezil hareketlerin kökünü kazımak için savunmaya geçeceğiz’

Türk aile kültür yapısının ve değerlerinin saldırı altında olduğunu söyleyen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Rezil hareketlerin kökünü kazımak için savunmaya geçeceğiz” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.12.2023 - 10:39
  • Güncelleme: 27.12.2023 - 10:40

Fuhuştan uyuşturucuya, kumardan çeteleşmeye kadar Türk Milleti’nin değerlerine yapılan saldırının altında ülkenin ekonomik durumunun da etkili olduğunu belirten Yazıcı, “Ekonomik buhran ile işleri maalesef kolaylaşıyor” şeklinde konuştu.

YAZICI’NIN KONUŞMASI ŞÖYLE:

“Değerlerimize yönelik sistematik bir saldırı altındayız. Sessiz ama yıkım gücü çok yüksek kitle imha silahlarıyla, ahlaki değerlerimize ve aile kültürümüze fütursuzca saldırılıyor. Bunları konuşmak bile insana zul geliyor ama konuşacağız. Şehirlerimizde, İstanbul’da maalesef üzülerek ifade ediyorum fuhuş kol geziyor. Bu bataklık, ekranları, sosyal medyayı, şimdilik şehirlerin belirli semtlerini ve hatta kimi haneleri adeta kuşatmış durumda. Ekonomik buhran ile müsait hale gelen zeminde fuhuşu yayanların işi maalesef kolaylaşıyor. Emin olun bu işgalin arkasında da aynı güç odakları var. Hak ve Batıl mücadelesinin bir uzantısıdır bu gün yaşatılanlar. Faiz, kumar, çeteleşme, uyuşturucu birer kanser gibi tüm ülkeyi sarmış durumda; artık metastaz hali yaşanıyor.”

“SAPKINLIĞIN, KUDURMUŞLUĞUN BİZE EŞİTLİK DİYE ANLATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

“Bu hayasızca akın, sizin gayretlerinizle, yılmaz mücadelenizle durdurulacaktır. Bizler ailelerimizi yolda bulmadık. Fuhşu, hayasızlığı sonuna kadar reddediyoruz. Faizi, kumarı, hayatın her alanındaki çeteleşmeyi asla kabul etmiyoruz, lanetliyoruz. Adaletsizliğe boyun eğmiyoruz, yüreğimizle, sözümüzle, elimizle mücadeleye tüm inancımızla and içiyoruz, söz veriyoruz. Sapkınlığın, kudurmuşluğun bize eşitlik diye anlatılmasına izin vermeyeceğiz. Bu dışarıdan fonlu iç mihrak faaliyetlerinin, ahlakımızı hedef alan rezil hareketlerin kökünü kazımak için mahalle mahalle savunmaya geçeceğiz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.