Dolar 32,6970
%0.16
Euro 35,1452
%0.15
Altın 2.441,450
%-0.26
Bist-100 10.326,00
%-0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu’ndan Cumhur İttifakı’na yeşil ışık! ‘İktidarın adayına destek veririz’

Davutoğlu’ndan Cumhur İttifakı’na yeşil ışık! ‘İktidarın adayına destek veririz’

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, t24'ten Murat Sabuncu'ya çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile işbirliği yapılabileceğinin sinyalini verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 25.12.2023 - 10:19

TBMM'de Saadet Partisi ile ortak grup kurup faaliyetlerini sürdüren Gelecek Partisi, 14 Ocak'ta kongreye gitmeye hazırlanıyor. Yerel seçim için izleyecekleri yol haritasını değerlendiren Davutoğlu, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI!

Cumhur İttifakı ile iş birliğine yeşil ışık yakan Davutoğlu, "Bazı yerlerde bizim adayımıza MHP ya da AK Parti destek vermek isterse niye veriyorsunuz demeyiz veya bazı yerlerde o kadar iyi aday çıkarırlar ki iktidarın adayına destek veririz" dedi.

'KILIÇDAROĞLU' YORUMU: “DÜŞ KIRIKLIĞI”

Davutoğlu, 2023 seçimlerinde desteklediği cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ ile ifşa olan gizli protokolünü ise şu sözlerle eleştirdi: "Sayın Kılıçdaroğlu’nun bizden habersiz olarak milliyetçiliğin en dışlayıcı ve otoriter temsilcileri ile gizli bir protokol imzalaması benim için bu tarihi toplumsal barış çabasının liderler düzeyinde dahi yeterince içselleştirilmediğini ortaya koyan büyük bir düş kırıklığı oluşturdu."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.