Dolar 34,2146
%0.1
Euro 37,9183
%-0.46
Altın 2.928,990
%1.14
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Küçükçekmece Belediyesi ödülü kaptı!

  • İstanbul Gündemi
  • 02.11.2022 - 13:55

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 'Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde, Küçükçekmece Belediyesi de ödüle layık görülen belediyeler arasında yer aldı. 

YEREL YÖNETİMLERDE ÖDÜLÜ KAPTI

Belediyelerin şehirlerdeki yaşam kalitesini artıran projeler üretmelerini teşvik etmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen törende, Küçükçekmece Belediyesi “Küçükçekmece Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi” projesiyle 'Yerel Kalkınma Kategorisi'nde ödül almaya hak kazandı. 

'KADIN İSTİHDAMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, projenin kadınları ve kadın istihdamını desteklemesi yönüyle çok önemli olduğunu söyledi.
Projenin kendileri için yerinin çok ayrı olduğunu aktaran Çebi, 'Kadınları üretime katmak, ekonomiye katmak gibi güzel hedefleri olan bir proje. Yaklaşık 2 yıldır yürüttüğümüz proje kapsamında 8 ay gibi bir zamanda eğitim verdik ve içlerinden 31 kadınla da çalışmaya devam ediyoruz. Kadınlar burada hem ailelerine hem ekonomiye katkı sunuyor. Kadına yönelik olduğu için ve kadının üretime katılması, sosyal hayatına katılması açısından bizi heyecanlandıran bir iş. Ödülü de aldığımıza göre demek ki yolumuz doğru.' dedi. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.