Dolar 34,1312
%-0.2
Euro 37,7721
%-0.15
Altın 2.921,040
%-0.09
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ Parti Tuzla’nın ‘Önder’inden duygulandıran veda!

  • İstanbul Gündemi
  • 05.10.2022 - 10:08

İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Dr. İhsan Önder Albayrak, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalar yaptı. İYİ Parti‘yi Tuzla‘da, İstanbul ilçeleri arasında birinci sıraya taşıyan ve 2019’dan bu yana İlçe Başkanlığı görevini yerine getiren Başkan Albayrak, Yaklaşan 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdiğinden dolayı Ekim ve Kasım aylarında yapılacak olan İYİ Parti İlçe Kongreleri‘nde Tuzla İlçe Başkanlığı‘na aday olmayacağını açıkladı.

‘YÜZÜME GÜLEN AMA ARKAMDAN KONUŞAN İYİ İNSANLAR VAR’

Başkan Albayrak İlçe Başkanlığı‘na aday olmayacağını, ‘Vatan uğrunda sıkıntıyı göze alabildiğince vatandır. Biz babamızdan, atamızdan böyle öğrendik. Bu yüzdendir ki Vatan diyerek elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Rahmetli babam derdi ki işini en iyi yapan Vatanını en çok sevendir. 1993 yılından beri mesleğimi en kutsal vazife sayarak en iyi şekilde yaptım. Hem öyle iyi yapmaya çalıştım ki Şükürler olsun dalımda en iyi hekim ödülünü 3 kere kazandım. Ama yetmedi yetmezdi, çocuklarımızın geleceği iyiye gitmiyordu. Bir şeyler yapmalıydım, genlerimizde bu vardı. Genel Başkanım İyilik hareketini başlattığında tam da bu nedenle memuriyetten istifa ederek partimizde siyasete başladım. Başlangıçtan beri içinde bulunduğum bu harekette muhteşem insanlar tanıdım. Muhteşem dava arkadaşlarım var. Bana kırgın olan ama İyi olduğunu adım gibi bildiğim insanlar var. Beni çok seven benimde onları çok sevdiğim İyi insanlar var. Beni sevmeyen ama seviyormuş gibi yapan İyi insanlar var. Her yerde olduğu gibi yüzüme gülen ama arkamdan konuşan İyi insanlar var. Her ne olursa olsun İyi ki varlar.’ sözleriyle açıkladı.

‘BAŞKA MAKAMLARDA VATANA HİZMET ETME VAKTİ’

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamasına devam eden Başkan Albayrak, ‘Biliyorum ki mesele Vatan ve gerisi teferruat… Bana kattıkları için minnettarım… Son beş yılımda daha önceki 50 yıllık hayatımda öğrenmediğim ve öğrenemeyeceğim şeyler öğrendim. Müthiş bir hayat tecrübesi ve birikimi edindim. Dediğim gibi bu Vatanın İyilerini tanıdım. Tuzla’nın muhteşem insanlarını tanıdım, kardeş oldum, abi oldum, amca oldum, başkan oldum, ama İYİ oldum… Ne mutlu bana… Can dostlarım, Tuzlam… Sizi çok ama çok seviyorum. Her daim Tuzla’lı olmaya devam edeceğim. Şimdi İYİ Vatan uğrunda başka bir adım atma vakti. Daha büyük bir adım atmaya niyetlenme vakti… Nasip olursa bu İyilik hareketi içerisinde başka makamlarda Vatana hizmet etme vakti… Allah hayırlısını nasip etsin… Hepinizin Dualarında olmaya talibim. Ne mutlu Türk’üm diyene!’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.

İHSAN ÖNDER ALBAYRAK KİMDİR?

1964 Trabzon doğumlu olan İhsan Önder Albayrak, İlk orta ve liseyi Trabzon’da bitirdi. 1981 yılında İstanbul Tıp Fakültesini kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşen Albayrak, 1991 yılında ilk memuriyet hayatına Ankara Numune Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisası yaparak başladı. 1997 yılında Gebze Devlet Hastanesine atandıktan sonra, 1998-1999 yıllarında Karamürsel de görevine devam etti. 2000-2004 yılları arasında Gebze Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttükten sonra, 2004 yılında Pendik Devlet Hastanesine atanarak 2016 yılına kadar burada görevine devam etti. 2016 yılında istifa ederek Pendik’te özel bir hastanede çalışmaya başlayan Albayrak, yaklaşık 19 senedir Tuzla’da ikamet etmekte. Nazan Albayrak ile evli ve 2 Kız, 1 Erkek çocuk babası olan Albayrak, Türkiye Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (TOTBİD) ve İstanbul Tabip Odası üyesidir. Siyasete ilk olarak İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliğiyle başlayan Albayrak, daha sonra 2019 yılında İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı olmuştur.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.