Dolar 34,1312
%-0.2
Euro 37,7721
%-0.15
Altın 2.921,040
%-0.09
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çayeli Belediye Meclisi'nde 'Cumhur İttifakı'nın 'FETÖ' Krizi!

  • İstanbul Gündemi
  • 04.10.2022 - 19:25

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Belediye Başkanlığı’na MHP’li İsmail Hakkı Çiftçi ve AK Parti’li Mustafa Baltacı kıyasıya rekabet etmişti. Seçime dair tüm sandıklar açıldıktan sonra yüzde 49,66’lık oy oranı ile (5562 oy) İsmail Hakkı Çiftçi Belediye Başkanı olmaya hak kazanmıştı. En büyük rakibi AK Parti’li Mustafa Baltacı yüzde 41,51 (4649) oy oranı ile az bir farkla seçimi kaybetmişti.

ÖZÜR TALEBİ!

Bugün yapılan belediye meclisi ise gündemi bomba gibi sarstı. AK Parti grubu İsmail Hakkı Çiftçi’nin kendilerine FETÖ’cü, kriptocu, basiretsiz ve çapsız dediğini hatırlatarak özür dilemesi gerektiğini talep etti.

‘KESİN BULGULARIM VAR!’

Başkan Çiftçi ise özür dilemeyeceğini hatta söylediği sözlerin arkasında olduğunu vurgulayarak, ‘Kesin bulgularım var. Özür dilemediğim gibi aynen iade de ediyorum. Muhataplarım üzerine alsın. FETÖ’cüysen FETÖ’cüsündür, değilsen değilsindir. Ben bu şehirde yaşadığım gibi her bir anını da takip ediyorum. Partide kimler ne yapmış biliyorum. Üstü kapalı söylemiştim ama açıkça da söyleyebilirim. Kimlerin bu iş içinde olduğunu, kimlerin kimlerle iş tuttuğunu açıklarım. Bu işleri karıştırmanın sizlere faydası olmaz.’ ifadelerini kullandı.

SALONU TERK ETTİLER!

Başkan Çiftçi’nin sarf ettiği bu sözler sonrası AK Parti grubu meclis toplantısını terk etti. AK Parti grubu salonu terk ederken Başkan Çiftçi, ‘Umarım sadece bu mecliste değil diğerlerinde de aynı tavrı sergiler ve gelmezsiniz.’ dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.