Dolar 34,1608
%-0.11
Euro 37,7604
%-0.18
Altın 2.920,930
%-0.09
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP'den Beşiktaş'a çıkarma!

  • İstanbul Gündemi
  • 04.10.2022 - 13:07

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Abdulkadir Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’i ziyaret ederek 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler.

Beşiktaşlı esnaflarla bir araya gelen Vekil Erdem ve Başkan Öztürk esnafların dertlerini ve taleplerini dinleyerek onların her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdiler.

‘BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN!’

Ziyaretler hakkında konuşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ‘Beşiktaş İlçe Başkanımız Abdulkadir Öztürk kardeşim ve İlçe Yönetimimizle Arnavutköy Mahallesi‘nde esnaf ziyaretinde bulunduk. Esnaflarımızın istek ve taleplerini dinledik. Abdulkadir Öztürk kardeşime ve İlçe Yönetimimize bugünkü program için teşekkür ederim. Birliğimiz daim olsun.’ ifadelerini kullandı.

‘ESNAFLARIMIZIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİK’

Vekil Erdem’in ziyareti hakkında konuşan Başkan Öztürk, ‘Milletvekilimiz, Kıymetli ablam Arzu Erdem ile Arnavutköy Mahallesi‘nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, esnaflarımızın istek ve taleplerini dinledik. Arzu Erdem’e Beşiktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.’ dedi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.