Dolar 34,1608
%-0.11
Euro 37,7604
%-0.18
Altın 2.920,930
%-0.09
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP Bağcılar ziyaretlerine devam ediyor!

  • İstanbul Gündemi
  • 04.10.2022 - 15:08

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP Bağcılar İlçe Başkanlığı‘nı ziyaret ederek Başkan Onur Yeşil ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri de Millî Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü Mehmet Koç’u ve Bağcılar İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret ettiler.

‘MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM’

Başkan Yeşil yapılan ziyaretler hakkında, ‘

‘Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı olarak Bağcılar ve Bağcılarlı hemşehrilerimiz için ‘Aday Belli, karar net‘ sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, ‘Hedef 2023‘ şiarıyla, ‘Cumhur İttifakı‘nın selameti için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Milli Eğitim Şube Müdürümüz, Sayın Mehmet Koç’u, İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Uçgun’u makamlarında ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimiz devam ederken aynı zamanda MHP İlçe Başkanlığı‘mızda Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Faruk Aksu‘yu ağırlama şerefine nail olduk. Kıymetli Genel Başkan Yardımcı‘mıza da bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.‘ diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.