Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan önemli ziyaretler!

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan önemli ziyaretler!

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 09.02.2024 - 10:19

31 Mart yerel seçimleri kapsamında saha çalışmaları yürüten ve STK ziyaretleri yapan Birol Aydın, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanlığı’nı, İHH ve TV5 kanalını ziyaret etti.

“ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR, KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”

Ziyaretlerde fikir alışverişinde bulunan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “00’ü aşkın ülkede hepimizde memnuniyet oluşturan çalışmalar yapan, mazlum coğrafyalarda yaptıkları insani yardımlarla yaralara merhem olan İHH’mızı ziyaret ettik. Değerli Genel Başkan Bülent Yıldırım’a nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. 20 yılı aşkın süredir ekranlarda hakkın ve hakikatin sesi olan TV5’in kıymetli emektarları ile bir araya geldik. Davamızın motor gücü, gözbebeğimiz Anadolu Gençlik Derneğimizde değerli İl Başkanımız Mehmet Yaroğlu ile bir araya geldik. Gayretli çalışmaları için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.