Dolar 34,1111
%0.28
Euro 38,1246
%0.18
Altın 2.872,990
%1.54
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan çok net mesajlar! ‘Pabuç bırakmayacağız!’

İstanbul’un yıllardır taksi sorunuyla mücadele ettiğini söyleyen Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Üç-beş bin insanın lobisine pabuç bırakmayacağız” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 04.03.2024 - 16:26

Taksi sorununun kendi dönemlerinde çözüleceğini savunan Saadet Partili Birol Aydın, “Otuz beş bin taksiyi İstanbul’umuza temin edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BU HİZMETİ İSTANBUL’UMUZA GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyet TV’de açıklamalarda bulunan Aydın, “İstanbul’umuz kaç yıldır taksi meselesini konuşuyor, tartışıyor. Bu taksi meselesine de noktayı koyacağız. Öyle üç-beş bin insanın lobisine pabuç bırakmayacağız. İstanbulluyu en nitelikli taksi hizmetine kavuşturacağız. Otuz beş bin taksiyi İstanbul’umuza temin edeceğiz. Ayrıca paylaşımlı taşımacılık hususunda da büyükşehir olarak devreye gireceğiz. Tabii birileri diyebilir ki, ‘Bu sizin uhdenizde midir, yani taksi sayısını artırma hususu bugüne kadar gelen yönetimler yapamadı da siz mi yapacaksınız?’ Vallahi biz başkası değiliz. Çoban kurttan şikayet etmez. Kaptan denizin dalgalarından, fazlalığından şikayet etmez. Çözüm üretir. İstanbul’un ve İstanbullunun iradesinin önünde kimse duramaz. Bu hizmeti İstanbul’umuza getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.