Dolar 34,1103
%0.28
Euro 38,1113
%0.14
Altın 2.875,710
%1.64
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Projelerini açıklayan Belediye Başkan Adayı Yağcı’dan kalplere dokunan sözler! ‘Ataşehir yuvam, Ataşehirliler ailem’

Projelerini açıklayan Belediye Başkan Adayı Yağcı’dan kalplere dokunan sözler! ‘Ataşehir yuvam, Ataşehirliler ailem’

Ataşehir kamuoyu tarafından merakla beklenen projeler, Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı tarafından vatandaşlara tanıtıldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 03.03.2024 - 22:49

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de düzenlenen toplantıya; milletvekilleri, belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, partililer ve Ataşehirliler katıldı.

BURAK ÇİFCİ: “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK”

“Gayretimiz milletimiz için, aşkımız İstanbul için, sevdamız Ataşehir içindir... Adayımız güçlü, adayımız güçlü ve en önemlisi adayımız içimizden biri. 31 Mart’ta zafer bu kadroların olacaktır. İstanbul son 5 yıldır, Ataşehir ise 15 yıldır hizmet alamıyor. Mevcut yönetimin göreve geldiği ilk günden bu yana Ataşehir diye bir derdi olmamıştır. Skandalın ardı arkası kesilmemiştir. Aynı şekilde mevcut İBB Başkanının da Ataşehir’e 5 yılda tek bir çivi dahi çakmadı. Ataşehirli komşularımız bunun hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracaktır. Bilgisizlik ve ilgisizlikle yalnız bırakılan, ihmal edilen Ataşehir’imizi Mustafa Naim Yağcı Başkanımızın öncülüğünde ayağa kaldıracağız. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek.”

SADUN BİZEL: “AYIRMADAN, AYRIŞTIRMADAN TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Genelden Yerele Birlik Ülkede Yönetimde Dirlik’ diyoruz. Bu hedef doğrultusunda teşkilatımız ve meclis üyesi adaylarımızla beraber gece gündüz vatandaşımıza ulaşarak İBB’de Murat Kurum’a, Aaşehir Belediyesi’nde de Mustafa Naim Yağcı’ya, meclis çoğunluğunda da Cumhur İttifakımıza oy istiyoruz. Gerek ev ziyaretlerimizde, gerekse iş yeri ziyaretlerimizde mahallelerin sorunlarına ilişkin notlarımızı alıyor, Allah izin verirse Cumhur İttifakı olarak Ataşehir Belediyesi’ni kazandığımızda tüm sorunları çözmek için çok çalışacağız.  Ayırmadan, ayrıştırmadan tüm mahallelere eşit hizmet götüreceğiz.”

MUSTAFA NAİM YAĞCI: “HEDEFİMİZ ATAŞEHİR’İ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK”

“Ataşehir 2008 yılında kuruldu, 2009 yılında belediye ile tanıştı. Fakat ne yazık ki halen daha belediyecilik ile tanışamadı. İlçe olmanın avantajlarını yaşayamadık. Mevcut belediye yönetim anlayışı bunu ortaya koyamadı. Sonuç ne? Kaybolan koskoca 15 yıl. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkuyla 1994 yılında başlattığı belediyecilik anlayışını Ataşehir’e kazandırmak için yola çıktık. Hedefimiz Ataşehir’i gerçek belediyecilikle tanıştırmak, atacağımız adımlarla siz değerli komşularımın hayatlarını kolaylaştırmak, hayata dokunan projelerimizle her geçen gün yüzünüzdeki tebessümü artırmak, herkesin mutlu olduğu bir Ataşehir oluşturmak.”

“ATAŞEHİR’E EMANET HASSASİYETİYLE YAKLAŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

“Sizlerle aynı havayı, teneffüs ediyor, aynı sokaklarda yürüyor, aynı sorunları yaşıyoruz. Mutlulukları da, acıları da birlikte paylaşıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Ataşehir benim yuvam, Ataşehirliler benim ailem. Ataşehir’de yaşayan komşularımın dinine, mezhebine, rengine ırkına, yaşam tarzına, siyasi tercihine bakmaksızın hepsinin hizmetinde olacağım. Ataşehir’e emanet hassasiyetiyle yaklaşacağıma söz veriyorum.”

“KARDEŞÇE, REFAH İÇERİSİNDE YAŞAMAK TÜM ATAŞEHİRLİLERİN HAKKIDIR”

“Ataşehir’i yaşlısından gencine, sokağından caddesine, sokak hayvanından çevresine kadar her kesime ve her noktaya dokunan projelerle hizmet edeceğiz. Adına layık gerçek bir şehir olacak. Eğitim, sanat, spor, bilim, kültür, gençlik, huzur ve mutluluğun olduğu Ataşehir’i hep birlikte oluşturacağız. Kardeşçe, refah içerisinde yaşamak tüm Ataşehirlilerin hakkıdır. Bugüne kadar Ataşehir’i yöneten belediye yönetimi Ataşehir’e hizmet konusunda net bir eşitsizlik ortaya koydu.”

“HİÇ KİMSEYİ DIŞARIDA BIRAKMADAN SİZLERİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUM”

“Bu projeleri hazırlarken her bir komşumun ihtiyacını çözmeye, insanca, yaşanabilir, güvenli ve huzurlu bir Ataşehir oluşturmaya odaklandık. Ataşehir’in hangi sokağında olursa olsun, hiç kimseyi dışarıda bırakmadan sizleri dinlemeye devam ediyorum. Mahallelerimizin sorunlarını dinledik. Çözdüklerimiz oldu, sorunun çözülmesi için kurumları harekete geçirdiğimiz oldu. Ataşehir’in hangi mahallesine gitsem komşularımla hiç konuşmadan bana ne söylemek istediklerini anlayabiliyorum.”

“ATAŞEHİR’E 5 YIL DAHA KAYBETTİRMELERİNE İZİN VERMEYİN”

“Sorunlarımızın hiçbiri çözümsüz değildir. Biz bunların nasıl çözüleceğini çok iyi biliyorum. Şimdiye kadar belediye yönetimi tarafından bu sorunlar umursanmadı. Takip edilmedi. Mesai belediyeciliğiyle ne kadar olursa o kadar hizmet edildi. Odağına hizmeti koymuş, liyakat sahibi güçlü bir irade tüm sorunları hızlı bir şekilde çözecektir. Biz başkaları gibi değiliz. Ataşehir’i tanıyoruz. 1 Nisan itibariyle tek işimiz ve odağımız Ataşehir olacak. Birilerinin değişim adı altında Ataşehir’e 5 yıl daha kaybettirmelerine izin vermeyin.”

“ATAŞEHİR’İN KAYBOLAN YILLARINI TELAFİ ETMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

“31 Mart gecesi bu sorunlu yönetim anlayışından kurtulduğu, 1 Nisan’ın ise gerçek belediyecilikle tanıştığınız gün olsun. Bunu Ataşehir’i, evini, çocuklarını düşünen herkes için istiyorum. Böyle olacağına da yürekten inanıyorum. Yeni bir Ataşehir heyecanını sizlerde görüyorum. Ben başkanlığa değil, Ataşehirli komşularımın hizmetine, huzur ve mutluluğuna katkı sunmaya talibim. Komşularımı, tercihlerini Ataşehir’in güçlü yarınlarından yana kullanmaya davet ediyorum. Gençler belediyemizin temel unsurlarından olacak, karar mercilerinde beraber olduğumuz unsurlardan olacak. Gençlerimize söz veriyorum. Ataşehir gençliğinin yanında olmaya veriyorum. Göreve geldiğimizde çok çalışacağız. Ataşehir’in kaybolan yıllarını telafi etmek için mücadele edeceğiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.