Dolar 34,0881
%0.21
Euro 38,1318
%0.2
Altın 2.875,060
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi! ‘Ben olsam, Murat Kurum’u adaylıktan çekerim’

CHP lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi! ‘Ben olsam, Murat Kurum’u adaylıktan çekerim’

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özgür Özel'den ses getirecek bir çıkış geldi. Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un Filistin açıklamalarına tepki gösteren Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslendi.

  • İstanbul Gündemi
  • 02.03.2024 - 18:42

29 Şubat'ta açılışına katıldığı CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Özgür Özel, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"BU KADAR UCUZ SİYASET OLMAZ"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum’un İstanbul’un Fatih ilçesindeki İnsani Yardım Vakfı'nı (İHH) ziyaretinde yaptığı açıklamaya tepki gösteren Özel, “Dün Murat Kurum 31 Mart seçimlerinin sonucunu Gazzelilerin beklediğini, Filistinlilerin beklediğini, Batı Şeria'nın beklediğini söyledi. 31 Mart seçim sonuçlarından Gazze'nin umutlanacağını söyleyip, kendisi kazanırsa Gazze'ye insani yardımda bulunacağını, bu yüzden Filistinli çocuklar için 31 Mart seçiminin önemli olduğunu söylemiş. Bir tarafı utanmazlık, bir tarafı riyakarlık, bir tarafı sahtekarlık. Bu kadar ucuz siyaset olmaz” dedi.

"BUGÜN SON GÜN, MURAT KURUM'U ÇEK"

Açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Özel, "Sen İstanbul'a Murat Kurum'u layık görüyorsan, Murat Kurum da '31 Mart’ta kazanırsak Filistin'deki çocuklara yardım yapacağız' diyorsa, daha bundan sonra söyleyecek bir şey yoktur. Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın yerinde olsam, bu adayı çeker alırım. Bugün son gün Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunuyorum Murat Kurum'u çek" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.