Dolar 34,1689
%0.1
Euro 38,1912
%-0.14
Altın 2.914,620
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gazeteci Serkan Süslü'den siyasette yeni bir adım!

  • İstanbul Gündemi
  • 18.03.2023 - 09:47

Gazeteci Serkan Süslü 15 yıldır devam ettiği gazetecilik kariyerinin ardından, siyasette de kendini göstermeye başlayacak. Haberexpress gazetesinin imtiyaz sahibi olarak tanınan Serkan Süslü DEVA Partisi'nden Milletvekili aday adayı olmaya karar verdi. DEVA Partisi 1. Bölge İstanbul'dan aday adayı olan Süslü, Sivil Toplum dünyasının da oldukça yakından tanıdığı bir isim.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı Yardımcısı görevini sürdürmeye devam eden Serkan Süslü, görevinden istifa ederek siyasete yeni bir imza atmaya karar verdi ve DEVA Partisi'nden Milletvekili aday adayı olma kararı aldı.

SERKAN SÜSLÜ KİMDİR?

1976 yılında doğan Serkan Süslü aslen Sivas'lı ve İstanbul doğumludur. Trakya Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünden mezun olan Süslü, restoran ve anaokulu işletmeciliği yapmaya devam ediyor. Sivil Toplum kuruluşlarında da aktif bir şekilde görev almaya devam eden Süslü, İstanbul Doğaseverler Çevre ve Turizm Başkanlığı, Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy Şubesi Genel Sekreteri, Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkan Yardımcılığı, İstanbul Gazete Radyo, TV ve İnternet Habercileri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı, Karabekir Cem Evi Üyesi, Bilinçli Aile Mutlu Çocuk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Sivil Toplum Örgütleri olarak biliniyor. Daha sonra ise, 2021 yılında mimar Hasan Keleş'in Ümraniye İlçe Başkanı olmasının ardından, DEVA Partisi Ümraniye Kurucu İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Politikaları Genel Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmeye devam etti

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.