Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kılıçdaroğlu görüşmelere devam ediyor!

  • İstanbul Gündemi
  • 17.03.2023 - 09:56

6'lı masanın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığını ilan etmesinin ardından, seçim desteği için yaptığı görüşmelerin arasına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde, Milli Yol Partisi ile görüşme sağlayacağını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi ise; Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ile bir araya geleceğini açıkladı.

ART ARDA GÖRÜŞMELER

6'lı masa Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, arka arkaya seçim görüşmeleri yapmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu, seçim desteği ile ilgili hem Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'la hem de Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'la görüşeceğini açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce; TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Sol Parti Genel Başkanı Önder İşleyen ile de görüşme sağlamıştı.

HDP GÖRÜŞMESİ ERTELENDİ

HDP ile 18 Mart'ta yapılacak görüşme ile ilgili ise, erteleme kararı alındı. HDP, sosyal medya hesaplarından; “Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimize yapacağı ziyaret, yoğun çalışma programı nedeniyle daha ileri bir tarihe ertelenmiştir.” dedi.

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.