Dolar 34,1186
%0.03
Euro 38,1555
%-0.03
Altın 2.919,860
%0.18
Bist-100 9.923,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’ndan ortak vaat!

  • İstanbul Gündemi
  • 13.04.2023 - 10:17

Hayata geçtiği günden bu zamana kadar çok tartışılan mülakat sistemi nedeniyle, özellikle KPSS'de yüksek puan alanlar mülakatta elenmekten şikayetçiydiler. Verilen seçim vaatleri memuriyet hayali kuran vatandaşlarda heyecanla karşılandı.

“KPSS'DEN NE ALDIYSANIZ ATAMASINI YAPACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamuya işe alımlarda mülakatı kaldıracağız. Alımları sınavdaki başarı sıralamasına göre yapacağız" demişti. Kılıçdaroğlu ise "Size sözüm söz. Devlette liyakati sağlayacağız. Sözlü sınavı kaldıracağız, KPSS'den ne aldıysanız atamasını yapacağız" diye konuşmuştu.

“BÖYLE BİR REZALETE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

İktidara geldiklerinde mülakatı kaldıracaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “TBMM’nin milli eğitim kararına, Danıştay kararına uymayacaksınız; keyfinize göre hareket edeceksiniz, çalışkan öğrencilerin hakkını yiyeceksiniz. Sonra bana adaletten bahsedeceksiniz? Bu evlatlarımızın haklarını savunmak benim boynumun borcudur. Her türlü hukuki desteği vereceğiz. Haklarını alıncaya kadar da mücadele edeceğiz. Saray da bunu çok iyi bilsin. Birilerinin haklarını birilerine yedirmeyeceğiz. Bu arkadaşlarımın huzurunda da milletime açık ve net söz veriyorum. Allah’ın izniyle iktidar olduğumuzda bu mülakat belasını kaldıracağız. Böyle bir rezalete asla izin vermeyeceğiz” demişti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.