Dolar 34,1186
%0.03
Euro 38,1555
%-0.03
Altın 2.919,860
%0.18
Bist-100 9.923,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sinan Oğan açıkladı! ‘Kılıçdaroğlu bana bir teklif yaptı’

  • İstanbul Gündemi
  • 12.04.2023 - 15:35

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşmenin iş birliği için değil, demokratik bir seçim dönemi geçirmek için olduğunu söyleyen Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’den de randevu talep edeceğini söyledi.

“MİLLETİN KAFASINDA HİÇBİR SORU İŞARETİ OLMAMALI”

Toplantının ardından Sözcü TV canlı yayınına katılan Sinan Oğan, “Sayın Kılıçdaroğlu nezaket gösterip randevu talebimizi kabul etti. Muharrem İnce ve Sayın Erdoğan'dan da görüşme talep edeceğiz. Taleplerimiz iş birliği değil, demokratik bir seçim dönemi geçirmek. Milletin kafasında hiçbir soru işareti olmamalı. YSK'ya çağrıda bulunuyorum. 1 milyondan fazla seçmenin kaynağı nedir? İstanbul seçimleri 13 bin oyla kazanılmıştı. Ben burada en az 2 milyon oydan bahsediyorum. Bu iki milyon oy seçimin sonucunu belirler. Sayın Kılıçdaroğlu bana bir teklif yaptı: 'İlgili bir arkadaşı yönlendirirseniz biz seçim gecesi elimizdeki tüm verileri sizinle paylaşmaya hazırız...' dedi. Bunun için de kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

“YSK'DAN BU KONUYLA İLGİLİ NET BİR CEVAP ALAMADIK”

Özellikle göçmenlerin sayısı hakkında doğru bilgi verilmediğini öne süren Oğan, “Türkiye'ye uzaydan insan gelmedi. Nüfus artış hızı ortada, aylardır yıllardır Türkiye'deki yabancı sayısını soruyoruz. Sürekli çelişkili rakamlar var. Kamuoyuna doğru bilgi verilmiyor. Ne İçişleri'nden ne göç idaresinden ne de YSK'dan bu konuyla ilgili net bir cevap alamadık” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.