Dolar 34,1186
%0.03
Euro 38,1555
%-0.03
Altın 2.919,860
%0.18
Bist-100 9.923,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Celal Adan'dan Sarıyer'e çıkarma!

  • İstanbul Gündemi
  • 12.04.2023 - 18:43

14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça MHP’nin önde gelen isimleri de sahaya iniyor. TBMM Başkanvekili, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da milletvekili adayı olduğu 2. bölge içerisinde yer alan Sarıyer’i ziyaret etti.

SARIYER SPOR KULÜBÜ'NE TAM DESTEK!

Sarıyer’deki temaslarına Sarıyer Spor Kulübü’nü ziyaret ederek başlayan Celal Adan, Kulüp Başkanı Ali Genç ve yönetimi ile bir araya geldi. Görüşmede MHP Sarıyer ilçe yöneticileri de yer aldı. Sarıyer’in çok köklü bir camia ve Türk futbolunun simge kulüplerinden olduğunu söyleyen Adan, lacivert beyazlı kulübün yeniden başarılı yıllara dönmesi temennisinde bulundu. Adan, Sarıyer’in yerinin Süper Lig olduğunu da sözlerine ekledi. Adan ayrıca Sarıyer Spor Kulübü’ne tesisleşme konusunda elinden gelen desteği vereceğini de belirtti.

“CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN BEĞENDİĞİ BİR İTTİFAKTIR”

MHP heyeti, Sarıyer Spor Kulübü’nün ardından Pınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Celal Adan, mahalle sakinleriyle bol bol sohbet etti. 2023 seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini vurgulayan Adan, “Önümüzde bir seçim var. Bu seçime giderken, oluşan siyasi gelişmeler var. Açık şekilde ifade ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin parlamentosunda PKK'nın emrinde milletvekilleri var. TBMM çatısı altında yer alan HDP'nin hiçbir milletvekili kendi genel merkezinde seçilmiş milletvekili değildir. Kandil'in seçtiği milletvekilidir. Bunu için incinerek söylüyorum, Atatürk'ün kurduğu partinin ne hale geldiğini anlatmak bakımından, bir olayı hatırlatmak istiyorum. Bir milletvekili şu kelimeli söyledi, 'Kılıçdaroğlu arka odalarda yapılan konuşmaları anlatmak mecburiyetindedir' diye bir ifade kullandı. Bugün Cumhur İttifakı milletin beğendiği bir ittifaktır. Devleti çökertmek isteyenlerin karşısında dimdik durmak için karşı oluşmuş bir ittifaktır” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.