Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Devlet okullarındaki öğrencilerin sesi olan Birol Aydın’dan destek sözü! ‘İBB’nin gücü de bütçesi de yeter’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, İstanbul’daki devlet okullarının hijyen sorununa dikkat çekerek, öğrenciler için hayata geçireceği vaadi açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.02.2024 - 21:10

İstanbul’daki devlet okullarının tuvaletlerinde sıvı sabun bulunmadığını ifade eden Aydın, İBB’nin bütçesinden okullara destek olunacağının da altını çizdi.

BİROL AYDIN: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OKULLARIMIZA DESTEK VERECEK”

“Dosdoğru projelerim var demiştim. Benim uçuk projelerim olmayacak. Hem uygulanabilir hem de insandan yana olacak. Gözümüzün nuru çocuklarımızla başlıyorum. İstanbul’da, devlet okullarında çocuklara yaşatılan bir mağduriyetten bahsedeceğim. İstanbul’da devlet okullarının birçoğunda sabun bulunamıyor. Pandemide foşur foşur asfalt sabunlayan ilçelerin okul tuvaletlerinde el sabunu yok! Pek çok okulumuzun tuvaletleri pislik içerisinde. Tez elden bu sorunu çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığımızla işbirliği içerisinde olacak. Devlet okullarına özel ilgi göstereceğiz. Büyükşehir Belediyesi, okullarımıza destek verecek.”

“‘OKUL HİJYEN TİMLERİ’ KURACAĞIZ”

“Göreve gelir gelmez, hemen ‘Okul Hijyen Timleri’ kuracağız. Bu timler her gün düzenli olarak okullarımızı dolaşacak. Okulun ihtiyacın olan temizlik malzemelerini getirip teslim edecek. Devlet okulları, Büyükşehir Belediyesi’nin de okullarıdır. Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi de gücü de buna rahat rahat yeter. Sizin alın terinizle oluşturulan belediye bütçesini, görevimiz olduğu için yaptığımız işlerin reklamına harcamayacağız. Evlatlarımızın eğitim gördüğü okullarına harcayacağız. Okul tuvaletlerimiz tertemiz olacak. Çünkü dosdoğru belediyecilik ülkenin gelecek nesillerini düşünür, çocuklarını düşünür.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.