Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Depremzedelerin yeni yaşam alanı Bayrampaşa Belediyesi’nden

  • İstanbul Gündemi
  • 11.04.2023 - 15:29

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve toplam 11 ili etkileyen çifte depremlerin hemen ardından tüm imkânlarını seferber eden Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de depremzedeler için konteyner kent kuruyor.

KONTEYNERDE YOK YOK...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde kurulum çalışmaları büyük bölümü tamamlanan toplam 500 konteynerin her biri 21 metrekarelik alana sahip, 2 oda, mutfak, tuvalet ve banyodan oluşuyor. Öte yandan konteyner kentin çevresine yapılan çocuk oyun parkı, kamelyalar, dinlenme alanları ve yerleştirilen spor aletleri ile depremin izleri silinmeye, acılar hafifletilmeye çalışılıyor.

“TÜM İMKNLARIMIZ VE EKİPLERİMİZ İLE SAHADAYIZ”

Kahramanmaraş’taki konteyner kent çalışmalarını yakından takip eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Depremin bölgede ve yüreklerimizde açtığı yaraları sarmak için büyük felaketin ilk saatinden bu yana tüm imkânlarımız ve ekiplerimiz ile sahadayız. Şimdi de depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’a konteyner kent kuruyoruz. Çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık.  Acıları dindirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.