Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Seyfettin Yıldırım, CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları ile iftarda buluştu!

  • İstanbul Gündemi
  • 11.04.2023 - 09:50

Katılımın yoğun olduğu programa, CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç başta olmak üzere, ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, önceki dönemlerde ilçe başkanlığı yapmış olan ilçe başkanları ve basın mensupları iştirak ettiler.

İftar programında söz olan CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç önemli mesajlar verdi.

 

“BU KOKUŞMUŞ YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTULACAĞIZ”

Seçim çalışmalarıyla alakalı konuşan Başkan Kılıç “Başı rahmet ortası mağrifet sonunda azaptan kurtuluş olan Ramazan ayınızı kutluyorum. Çok önemli bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte evimizden ailemizden herkesten her şeyden feragat edeceğiz çalışacağız çalışacağız çalışacağız. Bu kötü kokuşmuş yönetim anlayışından ülkemiz ve kendi geleceğimiz için kurtulacağız.” ifadeleriyle 14 Mayıs’ta kazanmak için seferler olacaklarını kaydetti.

 

“14 MAYIS’TAN SONRA HUZUR İKLİMİ OLUŞACAK”

Gürkan Kılıç’ın ardından söz olarak konuşan Yıldırım, “Bizleri bu soframızda yalnız bırakmadığınız için ve bu sofrayı birlikte paylaştığımız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Soframızı şenlendirdiniz, bereketlendirdiniz. Malum mübarek Ramazan rahmet ve bereket ayı. İnanıyorum ki Ramazan ayından sonra Allah nasip ederse ülkemizde de rahmet, bolluk  ve bereket olacak. İnşallah genç kardeşlerimizin gayreti ve çalışmalarıyla 14 Mayıs’tan sonra ülkede bir huzur iklimi  oluşacak. Barış ve kardeşlik daha çok pekişecek. Genel başkanımızın da dediği gibi inşallah ‘Hak gelecek batıl zail olacak’. Rahmetli Erbakan hocamızın bir sözüdür. “ ifadeleriyle seçim sonrasında yaşanacak değişime dikkat çekti. 

 

 

‘PROVOKASYONA GELMEYİN”

Teşkilatın genç üyelerine provokasyona gelmemeleri konusunda uyarıda bulunan Yıldırım “Sizi proveke etmek isteyen kötü maksatlı insanlar olabilir. O açıdan hiç kimsenin kışkırtmasına bakmayın. Bizim bir amacımız var o da bu ülkeye, ikimize ve ilçemize hizmet etmek. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar herhangi bir gerginliğe sebep olmadan herhangi bir tahrike kapılmadan insanlarımızı sandığa götürüp değişimden yana oy kullanmalarını sağlamalıyız. Bu maksatla parti büyüklerimizin vermiş oldukları tüm görevleri size harfiyen yerine getiriyorsunuz. Bizler de aynı şekilde ilde, ilçelerde, genel merkezde başkanlarımızın hizmetinde olacağız. Önemli olan barış ve kardeşlik içerisinde seçimi yapıp bu ülkede aydınlık yarınlar kurabileceğimiz düzeni  getirebilmek.” dedi. Yıldırım konuşmasını iftar programına teşrif edenlere teşekkür ederek sonlandırdı.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.