Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan spor kulüplerine çağrı! ‘Bir kısmını buralara aktaralım’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan spor kulüplerine çağrı! ‘Bir kısmını buralara aktaralım’

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'ne video konferans ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalıcı knutlara verdiği destekten dolayı Galatasaray’a teşekkür ederken, diğer kulüplere de çağrıda bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.08.2023 - 16:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'taki kentsel dönüşüm temel atma törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKAN SATIR BAŞLARI ŞÖYLE:

“Galatasaray Spor Kulübü'nü bu 250'lik ilk adımla tebrik ediyorum. Tabi Kayseri'yi bir kenara koymak doğru olmaz. Kayseri bakalım bu işe kaç konutla katılacak? Ama diğerlerini de Fenerbahçe, Trabzon, Beşiktaş'ı da bekleyeceğiz. Bakalım kaç konutla bu yarışın içinde yer alacaklar. Hayırda yarış bu başka bir şey değil. Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyleyse bunların bir kısmını buralara aktaralım.”

“NİCE BİNAYI TOKİ ELİYLE YENİDEN İNŞA ETTİK”

“Yaşadığımız her felaket bize alınması gereken tedbirleri tekrar tekrar hatırlatmaktadır. Hiç şüphesiz bu önlemlerin başında kentsel dönüşüm gelmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan beri bu meseleyi sürekli işledik, sürekli gündemde tutmaya çalıştık. Özellikle çarpık ve sağlıksız kentleşmenin yaygın olduğu illerde bunun tercihten öte bir zorunluluk olduğunu ifade ettik. Başbakanlığımız ve Cumhurbaşkanlığımız döneminde TOKİ vasıtasıyla Türkiye'nin yapı stokunun yenilenmesi için çok yoğun çaba harcadık. TOKİ bugüne kadar ülkemiz genelinde 1 milyon 200 bin proje üretti. Konut projeleriyle birlikte, evlatlarımızın eğitim gördüğü okulları, hastaneleri, kamu kurumlarını ve nice binayı TOKİ eliyle yeniden inşa ettik.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.