Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan’dan adaylık açıklaması! ‘Kılıçdaroğlu’nun liderliğindeki CHP’den...’

Tanju Özcan’dan adaylık açıklaması! ‘Kılıçdaroğlu’nun liderliğindeki CHP’den...’

Geçtiğimiz haftalarda CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimler öncesi "Hangi partiden aday olacaksınız?" sorusuna yanıt verdi. Özcan, AK Parti dahil olmak üzere birçok partiden teklif aldığını açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.08.2023 - 09:51

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU LİDERLİĞİNDEKİ BİR CHP'DEN ADAY OLMAYACAĞIM"

CHP’den aday olmayacağını söyleyen Özcan, "Gerekçeli karar geldikten sonra CHP'yi mahkemeye vereceğim. Mahkeme partiye dönüş kararı verse bile ben Sayın Kılıçdaroğlu değişmediği sürece, onun liderliğindeki bir CHP'den aday olmayacağım. Bunu net olarak da söylüyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DEN TEKLİF GELDİ Mİ?

"İYİ Parti ile görüşüyor musunuz? Teklif geldi mi? Gelirse kabul eder misiniz?" sorularına da yanıt veren Özcan, şu ifadeleri kullandı: "İYİ Parti ile görüşmüyorum. Sadece Meral Hanımla bayramda görüştüm. Bazı değerlendirmelerde bulunduk. Şu anki eğilimim bağımsız aday olma yönünde."

"AK PARTİ'DEN DE TEKLİF GELDİ"

Bir çok partiden teklif geldiğini söyleyen Özcan "AK Parti'den de geldi. Bu resmi kanallardan ziyade kişiler üzerinden oldu. Ama ben kendilerine de ilettim. Ben Sayın Erdoğan'la çalışamam. Benim ilkelerim büyük oranda Erdoğan'la ölçüşmüyor" dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.