Dolar 34,1738
%0.11
Euro 38,1823
%-0.16
Altın 2.937,270
%0.13
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan indirim müjdesi! ‘Elektrik faturalarında yüzde 15 indirim’

  • İstanbul Gündemi
  • 29.03.2023 - 12:55

TBMM Grup Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI’NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKİLDE:

“Depremin ilk günlerinden beri felaketin yıkıcı etkilerine maruz kalmış insanlarımızı ziyaret ediyoruz. Kalıcı konutlarımızın temellerini atıyoruz. Bayrama kadar programlarımız bölgede sürecek. Bayramdan sonra seçim gününe kadar il ziyaretlerimiz başlayacak. İllerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Buradan depremzede kardeşlerime seslenmek istiyorum. Seçim süreci sebebiyle değişen gündemin; sizleri, sizlerin yaşadığı şehirlerdeki durumu, yapılan yardım ve destek çalışmalarını, kalıcı konut projelerini unutturmasına asla izin vermeyeceğiz. Seçim sürecinin depremden etkilenen vatandaşlarımızın unutulmasına asla taviz vermeyeceğiz. Bizim kalbimizde hep deprem bölgesi olacaktır. Yeni bir şehir gibi kurduğumuz geçici barınma merkezlerini yaygınlaştıracağız. Kalıcı konutlarımızı bir yıl içerisinde bitireceğiz.”

“TOGG ÖNCEKİ GECE İTİBARİYLE 170 BİNİN ÜZERİNDE ÖN SİPARİŞ ALDI”

“Yapamazsınız' dedikleri, 'fabrikası yok', 'üretim yok' dedikleri atmadık çamur bırakmadıkları TOGG önceki gece itibariyle 170 binin üzerinde ön sipariş aldı. Bu tablo gerçek anlamda ilk yerli üretimimize gösterilen sahiplenmeyi gösteriyor.”

“MİLLETİMİZE ÇOK GÜZEL MÜJDELERİMİZ OLACAK”

“Arefe günü Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken milletimize çok güzel müjdelerimiz olacak. Arama ve sondaj gemilerimizin geceli gündüzlü çalışmalarıyla iki bayramı bir arada yaşayacağız.”

“NİSAN AYINDAN İTİBAREN YÜZDE 20 İNDİRİM YAPIYORUZ”

“İki müjdeyi de şimdiden vermek istiyorum. Birincisi, elektrikte tüm abone gruplarında Nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. İkincisi; sanayicilerimizin kullandığı doğal gaz tarifesinde nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.”

“İCRAATLARIMIZI VE HEDEFLERİMİZİ ANLATACAĞIZ”

“14 Mayıs'ta da aziz milletimiz en doğru kararı verecektir. Türkiye 20 yıldır kalkınma ve demokrasi yolculuğunu devam ettirecektir. 7'li koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayıp, siyasi mefta olacaktır. Muhalefetin aymaz, bencil tavrına rağmen biz hassasiyetimizde taviz vermeyeceğiz. Seçim çalışmalarında müzik kullanmayacağız. Gerekli cevapları elbette vereceğiz. İftira ve yalanlara karşı hakikati haykırmaktan çekinmeyeceğiz. Aziz milletimizi hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Asaletimizi koruyacak ve soğukkanlılığımızı koruyacağız. Hep olduğu gibi dik, sağlam duracağız ama diklenmeyeceğiz. Karşımızdakiler seviyeyi ne kadar düşürürse düşünsün biz milletimizin diliyle konuşacağız. İcraatlarımızı ve hedeflerimizi anlatacağız.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.