Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gaye Usluer ve İYİ Partili Turhan Çömez canlı yayında tartıştı

CHP'li Gaye Usluer ve İYİ Partili Turhan Çömez canlı yayında tartıştı

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri geride kalsa da CHP ve İYİ Parti arasındaki tartışma devam ediyor. Son olarak CHP'li Gaye Usluer ile İYİ Partili Turhan Çömez canlı yayında tartıştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.08.2023 - 09:30

Seçim Cumhur İttifakı'nın üstünlüğüyle noktalandıktan sonra CHP ile İYİ Parti arasındaki tartışmalar daha da alevlendi. Yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağı tartışılırken CHP'li Gaye Usluer ile İYİ Partili Turhan Çömez canlı yayında tartıştı.

GAYE USLUER: “ANKETLERİMİZDE NET BİR ŞEKİLDE ADAYIMIZ KAZANIYORDU”

CHP'nin eski Eskişehir vekili Gaye Usluer, Sözcü TV'deki yayında yerel seçimleri değerlendirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Usluer, “İYİ Parti desteğiyle 11 ilin alındığı konuşuluyor fakat örneğin Balıkesir'de de İYİ Parti bizim adayımız tek başına girsin dediği için CHP ve İYİ Parti orada kazanamadı. Bizim anketlerimizde net bir şekilde adayımız kazanıyordu” dedi.

TURHAN ÇÖMEZ: “BAŞKA BİR POLEMİK ORTAYA KOYMUŞ OLURUM”

Bu sözlere tepki gösteren İYİ Parti Balıkesir vekili Turhan Çömez, “Bakın Gaye Hanım ben Balıkesirliyim. Balıkesir siyasetini de gayet iyi biliyorum. Söyledikleriniz gerçek değil. O zaman ben de CHP teşkilatları çalışmadı dersem başka bir polemik ortaya koymuş olurum. Gaye Hanım, bizim anketlerimize göre Balıkesir'de CHP'nin adayı kazanıyor diyorsunuz. O zaman şöyle de bir şey var, yine sizin anketlerinize göre genel seçimi de yüzde 60 oyla Kılıçdaroğlu kazanıyordu! Sonuç ne oldu?'” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.