Dolar 34,0884
%0.21
Euro 38,1299
%0.19
Altın 2.849,030
%0.7
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çekmeköy’de Crea Center iş birliği toplantısı

Çekmeköy’de Crea Center iş birliği toplantısı

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan ve beraberindeki heyet, Çekmeköy Belediyesi’nin yaratıcı endüstriler alanında merkez üssü olan Crea Center’ı ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 17.01.2024 - 12:06

Misafirler, merkezi gezerek yapılan faaliyetler hakkında yerinde bilgi aldılar. Bu etkileşimli toplantı, Crea Centers projesini eğitim yöneticilerinin daha yakından tanıma ve bu ilham verici projeye nasıl entegre olabilecekleri konusunda görüş ve önerilerini paylaşma imkanı sağladı.

GİRİŞİMCİLER VE ŞİRKETLER İÇİN TAŞIDIĞI ÖNEM VURGULANDI

Crea Centers projesinin tanıtılmasının ardından, iki kuruluş arasında potansiyel iş birliği çalışmaları üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Çekmeköy Belediyesi Strateji Müdürlüğü tarafından üretilen “Fikir Kazanı” projesinin okullardaki yetenekli gençlere nasıl entegre edilebileceği ve Crea Centers projesi imkanlarından nasıl faydalanabilecekleri de toplantıda değerlendirildi. Merkezin sunduğu modern çalışma alanları, atölye imkanları, etkinlik ve ekipman desteklerinin kültürel ve yaratıcı endüstrilerde faaliyet gösteren girişimciler ve şirketler için taşıdığı önem vurgulandı.

İLHAM KAYNAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Crea Center Çekmeköy, yenilikçi ve uluslararası bir proje olma özelliğiyle, ziyarete gelen konuklara ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.