Dolar 34,1101
%0.28
Euro 38,1078
%0.14
Altın 2.859,320
%1.06
Bist-100 9.955,00
%-0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İmamoğlu’ndan ‘kumpas’ iddialarına sert tepki! ‘Allah sizi ıslah etsin’

İstanbul’da bir özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterildiği ve set kurup çekim yapıldığı iddiasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sert tepki geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 15.01.2024 - 14:15
  • Güncelleme: 16.01.2024 - 14:04
Player yükleniyor...

İSKİ Bekardere Islahı ve Çengelköy Çevre Projesi Temel Atma Töreni’nde açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, iddia edilen kumpas videosunun kendisini yıpratmaya yönelik olduğunu söyledi.

“HUKUKİ HAKLARIMIZI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İsim vermeden AK Parti’ye yüklenen İmamoğlu, “İETT ile ilgili arızalı araç kumpası onları çukura soktu ve oradan çıkamayacaklar. Çok çukurları var onu da söyleyeyim. Çukurları gezmeye kalksak 5 yıl yetmez bize. Kavacık-Alman Üniversitesi hattında çalışması gereken özel halk otobüsü için İETT’ye arıza bilgisi veriliyor. Araç da Eyüpsultan’da bulunuyor. Reklam için araca 15 bin lira ödeme yapıyorlar. Ne için? Akılları sıra Ekrem İmamoğlu’nu küçük düşürecekler. Sahte bir reklam filmi çekecekler. Konuşmaları duydunuz, yapılanları gördünüz. Yapan da belli, yaptıran da belli. Parti ismiyle bunu yapıyorlar. Oyuncu ve çekim kadrosu belli. Ben film çekmekten anlamam, hayatım gerçekler üzerine kurulu. Ama arkadaşlarımın dediğine göre her şey dört dörtlük planlanmış. Çekim ekibi aynı zamanda resmi izinli. Hem de İstanbul Valiliği’nden geniş yetkilerle izinli. Geniş yetki de kolay kolay verilmez onu da söyleyeyim. Adres belli olunca boyunlar da kıldan ince oluyor. Ama sizin bir hesabınız varsa Yaradan’ın da bir hesabı var. ‘Pat’ diye patladınız. Zaten işiniz de bu kadardı. Bu kadar alçaldınız. Aile terbiyem gereği size sadece Allah sizi ıslah etsin diyorum. Sizi Allah’a havale ediyorum. Hukuki haklarımızı aramaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.