Dolar 34,0884
%0.21
Euro 38,1299
%0.19
Altın 2.849,030
%0.7
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Öztekin’den meclis üyeleriyle istişare toplantısı

Başkan Öztekin’den meclis üyeleriyle istişare toplantısı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilçede yapılan hizmetleri değerlendirmek, talep ve önerilerini almak üzere önceki ve yeni dönem meclis üyeleriyle istişare programında buluştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 16.01.2024 - 10:15

Nurtepe Sosyal Tesisi'nde düzenlenen program yaklaşık iki saat sürdü. Başkan Öztekin Kâğıthane’ye yapılan hizmetleri anlattı.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Yeni dönemde de ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Öztekin, “Hemşehrilerimiz, ilçemizde beş yılda yaşanan değişimin farkında. Cadde ve sokaklarımızı yepyeni hale getirdik. Meydanlar, parklar, millet bahçeleri ve yeşil alanlar kazandırdık. Otoparklar inşa ettik. Çocuk, genç, yetişkin, yaşlı, engellilere özel projeler geliştirdik. Ev hanımlarını ve öğrencileri destekledik. Sokak hayvanları için modern tesisler kurduk. Eğitimi destekleyici birçok hizmet merkezi kazandırdık. Tüm bu hizmetlerimizi herkese erişilebilir hale getirdik. Bugün geldiğimiz noktada hemşehrilerimizin bizleri güler yüzleriyle karşıladığına şahitlik ediyoruz. Yeni dönemde de projelerimizi katlayarak artıracağız. Projelerin hayata geçmesinde meclisimizin kıymetli üyeleri olan sizlere ve tüm hemşehrilerime güven ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

BAŞKAN ÖZTEKİN'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Programda söz alan farklı partilerin önceki ve yeni dönem meclis üyeleri de Kâğıthane’ye kazandırılan eserler için Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler. Sohbet ortamında gerçekleşen istişare programı toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.