Dolar 34,1156
%0.29
Euro 38,1141
%0.15
Altın 2.873,100
%1.55
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Birol Aydın’dan Murat Kurum’a flaş çağrı! ‘Adam gibi çık...’

Kanal İstanbul projesinin İstanbul’a büyük zararlar vereceğini savunan Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, “Bu projeyi ant olsun yaptırmam” şeklinde konuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.03.2024 - 12:19
  • Güncelleme: 06.03.2024 - 13:34

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a da çağrıda bulunan Saadet Partili Birol Aydın, “Projenin arkasında mısın değil misin bunu açıkla” dedi.

“İSTANBUL’U SİZE PEŞKEŞ ÇEKMEYECEĞİZ”

Kanal İstanbul projesine karşı olduğunu bir kez daha vurgulayan Aydı, “İmar bir şehrin namusudur. Delik deşik ettiler. Allah’tan korkmuyorlar! Şu İstanbul’un haline bakın. Kaç defa imar planlarında değişiklik yaptılar. Özel imar kanunları... 9 Kasım’da Meclis’ten geçirdikleri rezerv alan yasasıyla... Bunları mı İstanbul’u depreme dayanıklı güçlü konutlara kavuşturacak? Bu anlayış mı? Kanal İstanbul projesini ant olsun yaptırmam. Her yerde her zeminde Sayın Kurum’a sesleneceğim. Adam gibi çık Kanal İstanbul projesinin arkasında mısın değil misin bunu açıkla. Çünkü Kanal İstanbul projesi kalan İstanbul’u da iç etme projesidir! Biz kalan İstanbul’u size peşkeş çekmeyeceğiz. Sizin peşkeş çektiklerinizi de vermeyeceğiz. Hevesiniz kursağınızda kalacak. Ama yüreğin varsa bununla ilgili tuttuğunuz orucu bozun. Bir önceki kampanyanın yani 2019 seçiminin en cafcaflı gündemi, projesi çılgın proje olarak buydu. Şimdi dut yemiş bülbül gibi bir tek kelime söylemiyorsunuz bununla ilgili. Saadet Partisi olarak bunun önünde güçlü bir set olacağız ve kesinlikle bu Kanal İstanbul projesini birilerine peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.