Dolar 34,1103
%0.28
Euro 38,1113
%0.14
Altın 2.875,710
%1.64
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkan Adayı Danış’tan Eyüpsultan halkına dokunacak projeler!

Belediye Başkan Adayı Danış’tan Eyüpsultan halkına dokunacak projeler!

Gençliğe karşı sorumluluklarının olduğunu söyleyen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Av. Rasih Muhammet Danış, Eyüpsultan halkına dokunacak projelere imza atacaklarını belirtti.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.03.2024 - 17:55
  • Güncelleme: 05.03.2024 - 18:04

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Eyüpsultan siyaseti de hareketlenmeye devam ediyor. 81 ilde ve kendi logo ve adaylarıyla yerel seçime giren DEVA Partisi’nin en iddialı adaylarından biri de Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Av. Rasih Muhammet Danış. Yaklaşık 2 yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini yürüten Danış, Eyüpsultan seçimlerinin en iddialı isimleri arasında gösteriliyor.

RASİH MUHAMMET DANIŞ: “TAM TABİRİ İLE VAHŞİ BİR KAMPANYA YÜRÜTÜLÜYOR”

Çocuklara karşı sorumluluk duygusunun olduğunu söyleyen Danış, Ali Babacan’ın Türkiye için mevcut siyasi tabloda tek umut olduğuna inandıklarını söyledi. Danış “Yerel Seçim yarışında bu seçim inanılmaz şekilde artarak devam eden bir haksız rekabet sürüyor, sınırsız iktidar ve belediye kaynakları kullanılarak tam tabiri ile vahşi bir kampanya yürütülüyor. Biz kendi paramız ile elimizden geldiğince halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz, ama halkımız bu değirmenin suyunun nereden geldiğinin farkında ve kendi parasıyla kendisine caka satılmaya çalışıldığını da görüyor. Bu devran böyle gitmez, gitmemeli, 21 batık bankanın patronlarınca soyulan kaynaklarının tahsilinde görev alan biri olarak söylüyorum: Bu harcanan paraların her kuruşunun hesabını soracağız, her kuruş belediye kaynağı ilgilisinden tahsil edilecek bu da benim sözüm” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Projelerine değinen Danış, “Sosyal medya hesaplarımızdan duyurmaya çalıştığımız üzere Eyüpsultan’a değer katacak, topyekün daha huzurlu ve yüksek standartta yaşamamızı sağlayacak projelerimiz var. EYÜP’Sultan adı ile markalaştıracağımız bu projeler şimdilik; EYÜP’S Park, EYÜP’S Kart, EYÜP’S Transfer, EYÜP’S Gençlik Hareketi, EYÜP’S Halk Çiftliği, EYÜP’S Teknopark, EYÜP’S Sanat Sokağı, EYÜP’S Sosyal Yardımlaşma Organizasyonu ve EYÜP’S Manevi Alanı (ESMA) . Bu projelerin her birini ivedilikle ve ilk belediye dönemimiz içerisinde mutlaka hayata geçireceğiz. Bununla beraber özellikle Göktürk, Kemerburgaz, Akpınar, Ağaçlı ve Çiftalan mahallerimizde yoğun olarak yaşadığımız hafriyat ve çimento kamyonu terörünü derhal sonlandıracağız. Eyüpsultan mevcut iktidar tarafından adeta bir döküm alanına çevrildi. 15 kilometrelik kıyı şeridimizi hafriyat molozlarıyla katlettiler ve devam ediyorlar, Eyüpsultan Belediyesini almak için sarf ettikleri bu olağandışı çaba bunun gibi rant alanlarından kaynaklanıyor. Tam seçim öncesi mevcut belediyenin Kemerburgaz bölgesinde satışa çıkardığı milyarlarca lira değerindeki arazileri biliyor ve takip ediyoruz. Hak ile hukuk ile liyakat ile yalansız ve talansız yönetilecek bir Eyüpsultan için değerli halkımızın, tüm hemşehrilerimin oylarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.