Dolar 34,1083
%0.27
Euro 38,0864
%0.08
Altın 2.858,230
%1.02
Bist-100 9.897,00
%-0.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşiktaş’ta eksiklikler can sıkıyor! Aboubakar, Masuaku, Ghezzal...

Beşiktaş’ta eksiklikler can sıkıyor! Aboubakar, Masuaku, Ghezzal...

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kafile kadrosu belli oldu. Kara Kartal’daki eksiklikler teknik heyetin canını sıkıyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 04.11.2023 - 17:40

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor. Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanla 12. basamakta bulunuyor.

KADRO BELLİ OLDU

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Rashica, Chamberlain, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Zaynutdinov, Rosier, Bailly, Muleka, Yakup Arda Kılıç, Jean Onan, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler, Semih Kılıçsoy, Tayyip Talha Sanuç.

YILDIZLAR KADRODA YOK

Halsizlik yüzünden güçsüz düşen Aboubakar kadroda yer almak istemesine rağmen Antalya kafilesine dahil edilmedi. Colley, Amartey ve Masuaku da kadroda yer almadı. Beşiktaş'ta ayrıca son maçta sakatlanan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal da Antalyaspor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

HADZİAHMETOVİC KIRMIZI KART CEZALISI

Siyah-beyazlı ekipte sakat oyuncuların yanı sıra kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic de Antalya deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.