Dolar 34,1202
%0.31
Euro 38,0578
%0
Altın 2.868,390
%1.38
Bist-100 9.929,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan’ın yeni avı belli: Bayern Münih’i RAMS Park cehennemi bekliyor!

Aslan’ın yeni avı belli: Bayern Münih’i RAMS Park cehennemi bekliyor!

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda liderlik için Rams Park’ta Bayern Münih’i konuk edecek. Peki, sarı kırmızılı ekip zorlu müsabakaya hangi kadro ile çıkacak? Tüm detaylar haberimizde...

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2023 - 11:06

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı kırmızılı takım, 3. maçında bu akşam Bayern Münih’i konuk edecek. RAMS Park’ta saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN’den naklen yayınlanacak maçı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek.

ASLAN BİR İLK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Galatasaray, Alman ekibi Bayern Münih karşısında puan veya puanlarla sahadan ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sarı kırmızılılar oynadığı son 23 resmi maçta mağlup olmazken Şampiyonlar Ligi elemeleri ve grupta 2 olmak üzere bu sezon oynadığı 17 karşılaşmada 14 galibiyet aldı. Galatasaray, Bayern Münih’i mağlup etmesi durumunda bir ilke imza atacak. Alman devi Bayern Münih ise son 6 sezonda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında sahadan hiç mağlubiyetle ayrılmadı.

İKİ TAKIMDAN SON BİLGİLER...

Karşılaşma öncesinde Galatasaray adına en önemli soru işareti Mauro İcardi’nin durumu. Son oynanan Beşiktaş derbisinde sağ ayak bileğinden sakatlanan Arjantinli gol makinesinin oynayıp oynamayacağı bugün öğle saatlerinde belli olacak. Dün akşamki idmana çıkmayan İcardi, salonda özel çalışma yaptı, Sakatlığı geçen Hakim Ziyech, kadroya alındı. Faslı yıldız, görev verilmesi halinde oynayabilecek durumda. Bayern Münih’te ise sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro, Manuel Neuer ve Leon Goretzka kadroda yer almıyor.

BAYERN MÜNİH İLE İKİNCİ EŞLEŞME

Galatasaray, Almanya'nın köklü takımlarından Bayern Münih ile tarihinde 2. kez eşleşti. Bavyera ekibi ile daha önce 1972-1973 sezonunda UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşılaşan Galatasaray, 2 maçta birer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip, sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibine deplasmanda 6-0 mağlup olarak tarihinin en farklı yenilgilerinden birini yaşadı. Galatasaray ile Bayern Münih, bu akşamki karşılaşmayla 51 yıl sonra bir Avrupa kupası maçında karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Barış Alper.

Bayern Münih: Ulreich, Davies, Min-Jae, de Ligt, Laimer, Kimmich, Musiala, Müller, Sane, Coman, Kane.

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

Bayern Münih 6 puan

Galatasaray 4 puan

Kopenhag 1 puan

Manchester United 0 puan

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.